Murinjo slikovito objasnio trenutno stanje Rome

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 08.12.2021.
19:06
Izvor: Sportske.net

Odjeci posle Intera pred put u Sofiju.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Fudbaleri Rome u četvrtak imaju priliku da grupnu fazu Lige konferencija završe na prvom mestu, a trener "Vučice" Žoze Murinjo istakao je da navijačima želi da pruži bolje rezultate nego što je to bio slučaj u prethodnom periodu.

"Sve što želimo je da ponudimo drugačije rezultate navijačima od onih koje smo ima davali. Navijači su istinski verni Romi i ne brinu za pobede i ili ne. Lako je biti navijač kada tvoj tim pobeđuje, a znatno teže se suočiti sa tim kada ti voljeni klub kao favorit ne dobija utakmice", rekao je Murinjo uoči utakmice protiv CSKA iz Sofije u Ligi konferencija.

Napomenuo je da je od početka znao šta ga očekuje.

"Nismo očekivali ovoliko problema, zato što je tim već bio formiran. Očekivali smo poteškoće, ali kovid, povrede i supenzije su bile previše", naveo je on.

Podsetio se poraza za vikend od Intera 3:0 i bez ustezanja rekao da je njegov bivši klub u ovom trenutku dosta jači od sadašnjeg.

"Kada se suočite sa timom kakav je Inter, vidite kakve igrače imaju na klupi, onda shvatite da ne bi trebalo da gledate u teren kako biste zaključili da su jači od vas. Bili su veoma jači", zaključio je Portugalac koji je posle tog meča imao verbalni rat sa novinarima.

Utakmica između Rome i CSKA igra se u četvrtak od 18:45 u Sofiji, a italijanskom klubu je osim pobede za prvo mesto u grupi potreban i kiks norveškog Boda na gostovanju Zorji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke