Murinjo ukrao loptu Sonu i ponovo oduševio!

Autor: Nikola Miloradović
subota 07.12.2019.
20:54
Izvor: Sportske.net

Gledamo nekog drugačijeg Murinja od kako je stigao na sever Londona.

PA Video/PA via AP
PA Video/PA via AP

Povezane vesti

Totenhem je upisao ubedljiv trijumf na svom stadionu protiv Barnlija, slavili su puleni Žozea Murinja protiv "Kleretsa" sa čak 5:0 i tako se vratili na pravi put nakon poraza od Junajteda u minulom kolu.

Murinjo je tako došao do učinka od četiri pobede na prvih pet mečeva, njegovi puleni su postigli čak 17 golova u pomenutom periodu, primili su osam, što je svakako nešto na čemu moraju da porade.

Murinjo je već oduševljavao par puta svojim gestovima od kako je preuzeo Sparse, sećamo se kako je izgrlio jednog od sakupljača lopti tokom utakmice sa Olimpijakosom u Ligi šampiona, potom je pola konferencije za novinare pričao o tom dečaku, da bi ga pred duel sa Bornmutom pozvao na ručak sa igračima.

Sada je opet u centru pažnje, "ukrao" je loptu nakon utakmice sa Barnlijem Sonu, strelcu fantastičnog pogotka, kako bi je dao mladom Troju Perotu, kojem je omogućio da u finišu utakmice upiše debi u Premijer ligi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Sunday, 08.12.2019
12:45

Možda Murinjo nešto i napravi sa Totenhemom. Možda osvoje LŠ, ko zna? Ako je neko stručnjak za osvajanje LŠ sa manjim timovima, onda je to Murinjo...

avatar
Paul Kersey
Saturday, 07.12.2019
22:29

Možete da ga volite ili mrzite, ali jeste poseban.

avatar
Marko HM
Saturday, 07.12.2019
22:17

Gospode, ovaj je počeo da se drogira 😁😁😁

avatar
REVØLT
Saturday, 07.12.2019
21:56

Troj(anski) Papagaj.