Murinjov kapiten upozorava - "Imamo šest nedelja da spasimo sezonu!"

Autor: Stefan Matić
subota 13.06.2020.
22:28
Izvor: Sportske.net

Utakmica na samom početku restarta možda i najbitnija.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Totenhem iza sebe ima turbulentnu sezonu.

Godinu su počeli sa Poketinom, ali završiće je sa Murinjom. Stanje na tabeli nije najbolje, "pevci" su osmi sa sedam bodova manje od četvoroplasiranog Čelsija. Za šest dana ih čeka okršaj sa Mančester Junajtedom, jednim od rivalom za poziciju koja vodi u Ligu šampiona.

Murinjovi momci su juče doživeli poraz u pripremnoj utakmici protiv Noriča (2:1), kapiten Ljoris se nada u timski duh za preokret negativnih rezultata.

"Kao da počinje nova sezona. Kada je sezona prekinuta, bili smo u drugačijoj formi. U ovom momentu nismo na najboljem nivou. Fer je reći to, ali to pripada prošlosti. Idem dobrim putem. Samo je pitanje vremena i samopouzdanja, jedini način da krene na bolje jeste da pobeđujemo utakmice"

"Sa pet poena zaostataka u odnosu na Junajted i sedam prema Čelsiju, nemamo prava da gubimo utakmice. Utakmica je još važnija jer igramo protiv direktnog protivnika poput Junajteda. Iako posle tog meča imamo još osam, ova se računa 'duplo'.", izjavio je Ljoris za engleske medije.

U tim se vraća i Hari Kejn, jasno da će Totenhem imati čemu da se nada, ali može se reći da sve zavisi od te utakmice sa Junajtedom.

baner 6

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke