Murinjove muke, povreda koja mu nikako nije trebala!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 29.11.2018.
23:59
Izvor: Sportske.net

Da li će nedostajati ekipi?

EPA/Nigel Roddis
EPA/Nigel Roddis

Povezane vesti

Mančester junajted igra zaista loše. Uspeli su nekako da odnesu pobedu u poslednjim trenucima meča protiv Jang Bojsa, ali ostaje pitanje da li je Felainijev gol bio regularan.

Murinjo i dalje tvrdi da će novu godinu dočekati u top 4, a trenutno se nalazi na 7. mestu, sa čak 14 bodova manje od lidera. Igraju izuzetno loše i kao da nemaju rešenje u napadu, a sada će izgleda biti još jedna napadačka opcija manje za Portugalca.

Aleksis Sančez je doživeo povredu zadnje lože i Čileanac će odsustvovati najverovatnije nekoliko nedelja.

Sančez je u izuzetno lošoj formi, možda i najkritikovaniji igrač Junajteda (pogotovo kada se uzme u obzir koliko zarađuje), ali ipak teško da će bilo ko moći da ga zameni na terenu, a i uostalom, sledi vrlo težak period za klubove iz Premijer lige i Murinju će biti potrebna rotacija.

Junajted će u subotu gostovati Sautemptonu, a to će verovatno biti najlakši test koji će Mančester imati bez Sančeza. Ipak, za ovakav Mančester izgleda da ne postoji "lak" test, pa čak ni Sautempton koga svi već vide u Čempionšipu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Friday, 30.11.2018
11:36

Veliki gubitak za Junajted.Čovek razbija!A Sautempton nije lak zalogaj.Hjuz je
Uvek bio nezgodan za Junajted

avatar
Curva Sud Milano
Friday, 30.11.2018
10:54

Junajted je trebao Gigsu da pruži šansu nakon Fergijevog odlaska. Ubeđen sam da bi za ovo vreme napravio ekipu koja bi ličila na onaj Junajted. Ovako su bacili
6 godina, nemaju ekipu, niti igru, niti će na kraju sezone imati trenera. Sad mi liče na Citi iz 2009. samo gomilaju igrače bez ideje, dok sad Citi planski kupuje ono što im treba, kao nekada Junajted. Miljama su daleko iza njih, jedini uspeh im je LE i ne mislim da će se boriti za titulu još 5 godina.

avatar
Topovi nad Londonom
Friday, 30.11.2018
09:24

Aleksis nece igrati protiv Arsenala,bolje je tako za sve..

avatar
JC\'90
Friday, 30.11.2018
08:13

Sancez ne bi ni igrao.