Murinju odbrojavaju, zamena je senzacionalna!

Autor: Milovan Longinov
petak 26.02.2021.
21:59
Izvor: Sportske.net

​Vreme je za "neke nove klince"...

 EPA-EFE/Tim Keeton
EPA-EFE/Tim Keeton

Povezane vesti

Kada Kristijan Falk nešto kaže, onda u tome ima "nešto", a pouzdani urednik Bilda otkrio je kratko, ali dovoljno jasno - Julijan Nagelsman je spreman da preuzme Totenhem ako Žoze Murinjo dobije otkaz!

Istina, ovaj pouzdani novinar nije otkrio ništa dodatno, ali dovoljno da se proširi priča.

Da krenemo redom - Nagelsman je odbio svojevremeno Real Madrid, smatravši da je preveliki zalogaj da na početku tridesetih preuzme najveći klub na svetu, pa je Floretino Perez morao da vrati Zinedina Zidana. 

Svojevremeno je odbio i Bajern Minhen, što je za njega kao rođenog Bavarca bilo posebno teško, ali je tek to bio preveliki zalogaj za mladog Nemca kome "Alijanc arena" treba da bude kruna karijere.

Nagelsman je odlučio da svoju karijeru, koju je ionako počeo prerano, sa 29 godina u Hofenhajmu, gradi postepeno, stoga ni ne čudi što je odlučio da odbije neke veće poslove i preuzme RB Lajpcig. I stoga ne treba da bude čudno ako opet odbije velikane i izabere da  mu sledeći korak bude Totenhem.

Da sve bude još zanimljivije, Nagelsman je letos nadigrao Murinja i izbacio Totenhem iz Lige šampiona, i tako napravio najveći uspeh u istoriji kluba, koji će teško skoro neko ponoviti.

Zovu ga i "mali Murinjo" i "mali Gvardiola", zbog svojih neverovatnih taktičkih sposobnosti i nema sumnje da je pred njim velika karijera.

Što se Murinja tiče, deluje da je njegovo pravo lice ponovo došlo na videlo - njegova taktika je provaljena, daleko je od top 4, može da se izvadi u finalu Liga kupa protiv Sitija ili eventualno ako uspe da osvoji Ligu Evrope.

Ipak, sve su glasnije spekulacije da će na leto dobiti otkaz ako ne osvoji nijedan trofej i ne izbori plasman u Ligu šampiona...

I da, za kraj, jedan zanimljiv detalj - Nagelsman je 1987. godište, isto kao i Leo Mesi, Luis Suarez, dve godine mlađi od Ronalda...dakle, polako, doći će na red Real, Bajern...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke