Murinju zvižduci i sumnja, traži previše, da li je ovo početak kraja?

Autor: Boris Jovanović
subota 06.11.2021.
09:31
Izvor: Sportske.net

Rmska štampa je nemilosrdna...

 EPA-EFE/ALESSANDRO DI MEO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MEO

Povezane vesti

Medeni mesec je završen, protiv Boda u četvrtak su se na tribina "Olimpika" čuli zvižduci i na račun Portugalca.

Mediji smatraju da ne može sve da se prevali na greške sudija, da Portugalac ima problem, da nije uspeo da napravi igru, da dosta fudbalera i ne odgovara njegovom sistemu.

"Orkestar je prestao da svira", tvrdi rimski "Il Mesađero" dovodeći u pitanje Murinjovu "posebnost".

Oni smatraju da je tim već razočaranje, a da je teško očekivati da porodica Fridkin dovede pojačanja koja Murinjo želi. Na njegovoj listi su Zakarija iz Gladbaha, desni bek Henriks iz Red Bula ili Pedersen iz Fejenorda. Murinjo još traži štopera, pominjan je Rugani iz Juventusa, mada Portugalac nije oduševljen, njegova ideja je Naćo iz Reala, a iz bivšeg kluba bi Lukasa Vaskeza, što je teška misija, kao i Danija Sebaljosa. 

Ejbraham je umoran, ostalim napadačima Murinjo ne veruje, već u Junajtedu je pokazivao skepsu prema Mihtarijanu. Posle poraza u Norveškoj od 6:1 on je rekao da ima samo 13 igrača, da ostali nisu ni za Seriju B, čime je napravio nove podele u ekipi. Roma je izgubila derbije, ali je na deobi četvrtog i petog mesta sa Atalantom, Lacio je korak iza, kao i Fiorentina. Čini se da su prva tri mesta, ako ne odlučena, a onda se naziru, Murinjo mora da gleda iza sebe jer je nerealno očekivati da se ne probudi Juventus.

U svakom slučaju četiri ili pet pojačanja teško da će dobiti i to brine navijače. 

Mediji primećuju da tim nije napravio korak dalje u odnosu na Fonseku koji je barem pobeđivao u Evropi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke