Musijala povređen, preskače Peru i Poljsku

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 20.03.2023.
15:45
Izvor: Sportske.net

U Bajernu se nadaju da će biti spreman za Borusiju Dortmund.

 EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Posle eksperimenta sa 11 zemalja domaćina Evropskog prvenstva 2020. godine, koji se zbog pandemije igrao 2021, Nemačka će sledeće godine sama organizovati kontinentalno fudbalsko takmičenje.

Nemačka je jedini tim koji ima obezbeđenu vizu, zbog čega ne igra kvalifikacije, pa današnja vest nije nikog zabrinula u taboru "pancera" - Džamal Musijala zbog je povrede morao da napusti kamp nacionalnog tima.

"Svi smo se nadali da će Džamal biti u timu, jer ima jedinstvene kvalitete. Zbog toga je šteta za sve što ga nema. Želimo mu što pre potpuni oporavak i da ponovo zaigra posle reprezentativne pauze", rekao je selektor Nemačke Hansi Flik.

Krilni fudbaler Bajerna neće igrati prijateljske mečeve sa Peruom i Poljskom, što je potvrdio i Fudbalski savez Nemačke.

Jedan od najboljih igrača Bavaraca je pokidao mišićno tkivo, ali se u Bajernu nadaju da će biti spreman za "klasiker" sa Borusijom Dortmund, koji bi mogao da nagovesti ko će biti osvajač "salatare".

"Milioneri" na devet kola do kraja Bundeslige imaju bod više od desetostrukog uzastopnog šampiona Bajerna, koji je juče izgubio na gostovanju od Bajera iz Leverkuzena sa 2:1.

Najveći derbi nemačkog fudbala igraće se 1. aprila u Minhenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke