Na "San Siru" su jedva čekali da mu vide leđa, danas je srušio madridski Real!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 26.09.2018.
23:53
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Reala doživeli su prvi poraz ove sezone.

EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL
EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL

Povezane vesti

U okviru šestog kola španske Primere, Sevilja je u derbiju dočekala madridski Real, a domaćin je slavio sa ubedljivih 3:0 (3:0).

Od starta je Sevilja delovala bolje, imali su par kvalitetnih prilika u uvodnim minutima, ali je Kurtoa uspevao da sačuva svoju mrežu.

To ipak nije uspeo u 17. minutu, kada je Navas proleteo po desnoj strani, progirao potom Andrea Silvu, koji rutinski matira golmana Reala za 1:0.

Samo četiri minuta kasnije, novi šok za goste i eksplozija na "Sančes Pishuanu", Navas ponovo beži odbrani Reala, ovoga puta odlučuje da sam završi akciju, Kurtoa brani njegov pokušaj, ali se lopta odbija do Silve, koji postiže svoj drugi gol na utakmici.

Ta dva pogotka pogledajte OVDE.

Andre Silva
Foto: EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL

Mogao je Real ekspresno da se vrati u meč, samo tri minuta nakon drugog gola Sevilje, Bejl dobro šutira, ali lopta nakon njegovog udarca pogađa stativu.

U 36. minutu, fantastična šansa za Andalužane da dođu i do trećeg gola, Vaskez se namestio na udarac na ivici kaznenog prostora, ali je pogodio prečku.

Ipak, samo tri minuta kasnije, domaćin ipak uvećava prednost, Vaskez šalje loptu pred gol Reala, tamo se dobro snalazi Ben Jeder, koji matira Kurtou za 3:0.

U nadoknadi vremena je Bejl bio u još jednoj prilici, ali je glavom prebacio čitav gola Sevilje iz izgledne pozicije.

U nastavku, nakon 10ak minuta igre, Real dolazi do gola, strelac je bio čovek koji je pre samo par dana proglašen za najboljeg igrača na svetu Luka Modrić.

Ipak, sudija je dobio sugestiju iz VAR sobe da pogleda snimak, nakon kojeg je glavni arbitar Ernandez odlučio da poništi gol hrvatskog veziste, jer je bio u ofsajd poziciji.

Prštalo je na sve strane u nastavku, igrao se 59. minut kada je Sarabija fantastično šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je Kurtao sjajno intervenisao, potom je Arana bio u prilici, ali je Bejl u poslednji čas uspeo da ga izblokira.

U 61. minutu, Bejl beži odbrani domaćina, izbija sam pred Vačlika, ali ne uspeva da savlada golmana Sevilje, koji se odlično postavio i sačuvao sopstvenu mrežu.

Još dve solidne šanse za Velšanina u narednih 10ak minuta, ali je oba puta lopta prohujala pored stative nakon njegovih pokušaja.

Mogao je Vaskez potpuno da dotuče Real u 80. minutu, ali je iz izgledne pozicije prebacio čitav gol.

Na kraju se i Marselo povredio i to nakon što je Lopetegi napravio tri izmene, te su Madriđani sa desetoricom završili meč, naravno nisu uspeli da ugroze pobedu Sevilje, koja je još jednom uspela da ih savlada na svom stadionu.

Interesantno, danas je poražena i Barselona, pa se ništa nije promenilo u vrhu tabele. 

U drugom večerašnjem susretu je Valensija dočekala Seltu, meč je završen bez pobednika, rezultatom 1:1 (1:0).

Poveli su "Slepi miševi" u 25. minutu, strelac je bio Batšuaji, na asistenciju Guedeša.

Domaćin je bio u prednosti sve do 82. minuta, kada Jago Aspas nastavlja sjajnu formu, postiže svoj peti gol ove sezone i postavlja konačan rezultat susreta.

Sevilja - Real Madrid 3:0
Valensija - Selta 1:1


Ranije danas:

Leganes - Barselona 2:1
Atl. Bilbao - Viljareal 0:3


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

45 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 27.09.2018
15:33

Pa kakav je to izbor Lopetegi, forsiras Benzemu panja. A pored sebe imas Mariana Dijaza koji trci za razliku od Benzeme i trudi se. Sad protiv Atletika ne igra ni Marselo ni Karvahal. Bice tesko.

avatar
Wolverine
Thursday, 27.09.2018
09:47

Odlaskom Ronalda izgubili su pobjednički mentalitet. Ali više mi je zanimljiv ovaj paralelni kiks Barselone, nego poraz prezasićenog, mlakog Reala. :D

avatar
GoHard
Thursday, 27.09.2018
11:54

Kako to molim te? Real na prethodnih 8 gostovanja ima samo 1 pobedu protiv Sevilje.

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 27.09.2018
08:25

..dobro je rekao komentator sinoc " serija A jednostavno proguta neke igrace,ma koliko bili dobri" istina..

avatar
GoHard
Thursday, 27.09.2018
11:55

Ne proguta Serija A vec nesposobni timovi poput Milana i Intera.

avatar
Rasel Krou
Thursday, 27.09.2018
12:32

Posebno ako igrac ode u ekipu kao sto je Milan poslednjih par godina, gdje se ne zna ko pije a ko placa.

avatar
Thursday, 27.09.2018
04:54

Nije sela uplata sudijama

avatar
Thursday, 27.09.2018
02:20

Ко је једва чекао да види леђа Андре Силви ? Једна од највећих грешки у Милану је била та да он већину времена греје клупу !

avatar
Glupa i Tupan
Thursday, 27.09.2018
01:37

Jaci je Real bez Ronaldo definitivno :D

avatar
GoHard
Thursday, 27.09.2018
11:55

Bar nisu izgubili od Djirone i Leganesa kao prosle sezone s Lordom Ronaldom

avatar
Thursday, 27.09.2018
00:57

Gledao sam prvo poluvreme. Posle sam morao da idem na posao. Ne da su nas pobedili i nadigrali, nego su nas...moram tako da se izrazim... odrali od ku*ca. Pocepali su nas kao poziv za vojsku. Posle 3:0, oni su pogodili i prečku. Trebalo je da bude 5:0 već na poluvrermenu. Pratim Real od 2003. godine i ne pamtim da je Real ovoliko loše igrao i da ih je nego ovoliko nadigrao i pregazio. Čestitke Sevilji na fantastičnoj igri a Lopetegiju i igračima Reala želim da se trgnu, saberu i onda da se dobro pogledaju u oči. Osim Rome u Ligi Šampiona, ni jednu iole jaču utakmicu Real ove sezone nije dobio. Sa ovakvom igrom nemamo šanse protiv Atletika. Treba nam zver od napadača i to pod hitno.

avatar
Badr Hari
Thursday, 27.09.2018
00:21

Odlično je prošao Real, trebalo je da bude min. 6:1 za Sevilju.

avatar
GoHard
Thursday, 27.09.2018
11:55

a koliko za Leganjes? 😂😂😂😂

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 27.09.2018
22:37

3 LS ima Zidan a Lopetegi nece osvojiti nijednu

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 27.09.2018
16:46

kamo lepe srece , da je bilo 6-0 (nzm odakle nadje taj jedan za Real) Lopetegi bi momentalno dobio otkaz. a ovako ce bar jos mesec dana da ukopava tim.

avatar
GoHard
Thursday, 27.09.2018
00:19

Marselo, Benzema i Naco su beskorisni, i mali Reguilon ce bolje odigrati od umisljenog Brazilca.

avatar
ProudKnight
Thursday, 27.09.2018
00:05

Novi Benitez u najavi. Guti sl. na klupi. I to nakon madridskog derbija za vikend. Real će ponovo biti demoliran, kao i večeras. Marselo nikada nije trebao biti bek, kada je mogao biti dobro krilo. Nažalost odbrana mnogo trpi zbog njega. S druge strane, Ramos najgori večeras. Naćo nevidljiv, niti je igrao odbranu, niti je dao doprinos u napadu. Benzema standardno odličan. Bejl se ispromašivao, pa ne bi dao gol da se fudbal još dva dana igrao. Ali je bar ulazio u šanse, neke je i sam sebi stvorio, a neke jednostavno upropastio. Asensio previše defanzivan i non stop loptu vraća nazad, nema petlje da krene u prodor. Modrić je odigrao dobro u drugom poluvremenu, ali je u prvom cijeli vezni red Reala bio komičan. Sve u svemu, užasno veče i jako loša igra. Protiv Espanjola je takođe bilo očajno, ali su nekako izvukli pobjedu. Večeras odlična Sevilja, nije ostavila ni malo nade za tako nešto. Za sada zanimljiva sezone u Španiji. Svako svakoga može da pobjedi uz napomenu da su Real i Barselona za razliku od nekih ranijih sezona jako loši, bez igre, bez ideje. Kada ode Mesi, ako se šta značajnije ne promjeni to će biti rasulo u Barseloni. U globalu, treba doći do smjene generacija, a i treneri bi mogil dobiti mahanje, naročito onaj iz Barselone. Real treba pustiti Marsela i dovesti klasičnog beka ili preći na neku formaciju s 5 odbrambenih, pa nek' Marselo i Karvahal igraju ofanzivne bekove, kao što to obično i čine. Sve u svemu, falilo je kreativnosti na sredini, ali je u globalu problem što fali motiva, borbenosti i fali završni pas. Ove sezone LŠ je bajka za španske klubove, ako ovako stvari budu izgledale i u nastavku, naročito u drugom dijelu sezone.

avatar
Rasel Krou
Thursday, 27.09.2018
00:02

Tezak poraz. Nadam se da ce se igraci a prije svih Marselo i Benzema trgnuti iz letargije jer ovakvi protiv ATM a nemamo sta da trazimo. Lopetegiju definitivno fali iskustva za jake meceve, falilo ih je i Zidanu ali Zidan je kao igrac odigrao brdo velikih utakmica, jeste da to nije isto ali ipak znaci. ATM u Superkupu, Bilbao i Sevilja u ligi, tri jaka protivnika a nijedna pobjeda, mora to bolje. P. S. Nadam se da u subotu nece poceti Benzema nego Marijano a mogao bi i Marselo malo na klupu, da se uozbilji. Hala Madrid!

avatar
Badr Hari
Thursday, 27.09.2018
00:30

Težak poraz? Šta li bi tek rekao da je rezultat realan, recimo 6 ili 7:1? A i to ne bi bilo puno u odnosu da su izgubili od recimo Leganesa sa 2:1. Ipak je ovo Sevilja, koja je uz to igrala na momente izuzetno dobro, za razliku od Leganesa koji ne zna ni gde se nalazi, ali uprkos tome ume da uvali nekima i 2 gola za 3 minuta. :D

avatar
Thursday, 27.09.2018
15:34

Leganes je na dnu tabele !

avatar
Oldboy
Thursday, 27.09.2018
10:30

E dobro je znati da ne navijaš za mali luzerski tim

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 27.09.2018
00:01

a rece neko da se Real dobro amortizovao :DDD . ovo je vracanje na fabricka podesavanja . ako je Perez normalan odmah ce otpustitu Lopetegija jer on jednostavno pokusava da imitira Gvardiolin stili igre . samo pokusavaju da se usetaju u gol a to tek tako ne moze. Real trenutno nema zver od igraca u napadu vec samo gomilu plejmejkera i krila i to je osnovni problem, ako je protivnicka ekipa disciplinovana u odbrani oni nemaju nacin da postignu gol. zakljucak : jako los odradjen prelazni rok.

avatar
GoHard
Thursday, 27.09.2018
00:18

Koliko je titula sampiona lige osvojio mocni Zidan u svom mandatu? Oprastao se u decembru od titule sa 30 bodova zaostatka, boga mi zar nas Sevilja nije ponizila 4 0 pod MOCNIM Zidanom? Bez individualnih poteza ni LS nikad ne bi uzeli, otarasiti se Marsela i Real ce opet biti sila. :) Zakljucak, El Clasico Hala Juve GGMU navijac :D

avatar
Badr Hari
Friday, 28.09.2018
20:49

U pravu si, Real bez individualnih poteza Čakira, Rocchija, Olivera, Klatenburga, Kassaija i ostalih 'galaktikosa' ne bi video niti jednu od poslednjih 5 titula LŠ.

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 27.09.2018
15:02

a joj sta ja sve od tebe necu cuti

avatar
GoHard
Thursday, 27.09.2018
00:20

Zidana je na fabricko podesavanje vratila Djirona, a boga mi i Leganes, bolje Sevilja nego Djirona :D Fanboy zalizanog :D

avatar
Stevan Mikša
Thursday, 27.09.2018
00:00

Odlaskom Ronalda i Zidana, kao da su izgubili onaj zar da se bore do poslednje sekunde. Lose je sve ovo. Porazi od Atletika, Bilbaoa i sad od Sevilje. Dakle sve iole jace utakmice. Ne vidim kako mogu da se oporave do derbija sa Ateltikom.

avatar
conecorleoneRM
Thursday, 27.09.2018
01:00

Nemaju motivaciju a od ove istrosene ekipe je Zidan izvlacio maksimum i poceo je da vrsi smenu generacije. Ovaj kvazi trener ce da leti do zime jer je ogranicen uzasno.

avatar
adidas forever
Thursday, 27.09.2018
01:43

Misliš da bi bilo bolje da gube bodove od Girone na Bernabeu i od Leganesa na gostovanju? :D

avatar
Stefoon
Wednesday, 26.09.2018
23:59

Ovi bar izgubili od Sevilje, Barsu nam ubi pokojni Leganjes.

avatar
Perajambor
Wednesday, 26.09.2018
23:58

Da li je neko primetio u većini slučajeva kad Barsa izgubi,i Real kiksa. Slučajnost?

avatar
GoHard
Thursday, 27.09.2018
00:19

Zato kad Real izgubi Barsa nikad ne kiksa, razlika u mentalitetu.

avatar
Perajambor
Thursday, 27.09.2018
23:37

Ja mislim da to nema veze sa mentalitetom već zanimljivoscu prvenstva... Para vrti gde burgija neće... A kladionice su odavno ušle u fudbal

avatar
Thursday, 27.09.2018
00:41

Nebi reko da je slucajnos.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 26.09.2018
23:56

Real poprilicno los. Sevilja sa druge strane jako dobra. Pobednik kola je Atletiko,na samo minus 2 su prisli.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Thursday, 27.09.2018
00:18

6 utakmica 8 gola uz 4 primljena i opet drze prikljucak sa vrhom, to samo ludi Atletiko moze.