Na vama je samo da izaberete - Duplu ili četvorostruku zaradu!

Autor: Milovan Longinov
subota 02.10.2021.
09:38
Izvor: Sportske.net

Atletiko Madrid je večeras apsolutni favorit.

Povezane vesti

Davno Barselona nije doživela da u jedan derbi ulazi ovako kao potpuni autsajder.

Ali, u Kataloniji vlada pretužna atmosfera u kojoj i igrači i trener znaju da igraju poslednji meč zajedno. Ronald Kuman je preživeo samo zato što Đoan Laporta i  dalje nije siguran ko treba da bude sledeći trener, pa je tako odlučio da kupi još malo vremena tokom reprezentativne pauze. 

Niko ne veruje da Barsa može večeras da iznenadi, a razloga je nekoliko. Pre svega, Ronald Kuman nije odigrao dobro nijednu veliku utakmicu kao trener Barselone. Prošle sezone u dvomeču nije dao nijedan gol Atletiku - u Madridu je bilo 1:0 za domaće, na "Kamp nou" nije bilo golova.

Da je Kumanova Barsa neefikasna i nemoćna protiv jačih ekipa potvrđuju i oba poraza od Reala (1:3, 1:2), šamari od Pari Sen Žermena (1:4), Juventusa (0:3) i Bajerna (0:3) u Ligi šampiona. Zanimljivo, nijednom Barsa nije dala više od jednog gola, a tada je uglavnom imala Mesija u ekipi. 

Atletiko ne blista na startu sezone, ali Simeone je uvek znao da zatvori Barselonu, i to sa sve Leom Mesijem u ekipi. Ako uzmemo u obzir podatak da je Barselona jedina ekipa koja u prva dva kola Lige šampiona nije imala šut u okvir gola i da nije postigla niti jedan pogodak, onda nema razloga da ne verujemo da će i Atletiko uspeti da im onemogući sve prilaze golu. 

Dakle, Atletiko ne gubi, neće biti mnogo golova, a AdmiralBet daje sjajnu kvotu na tip 1X&0-2, ona je 2,22. Za one hrabrije, slobodno može i 1&0-2, tu je zarada čak četvorostruka - 4,05, a možete je odmah odigrati OVDE.

Utakmica Atletiko Madrid - Barselona na programu je u 21.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke