Nagelsman neće da ćuti, kap koja je prelila čašu u Bajernu!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 22.11.2021.
17:25
Izvor: Sportske.net

Stvarno je bilo previše u poslednje vreme.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Trener minhenskog Bajerna Julijan Nagelsman jako je ljut što veliki broj poverljivih informacija nekontrolisano izlazi u javnost, a poslednja u nizu odnosila se na to da čak petorica igrača neće biti plaćeno sve dok se budu nalazila u karantinu.

Problem u vezi sa virusom COVID-19 pojavio se još tokom reprezentativne pauze kada su nekolicina fudbalera vraćena jer su bila u kontaktu sa štoperom Niklasom Zileom.

Prošle nedelje je u fokus došao i Jošua Kimih, a previše internih informacija u javnosti s pravom je razljutilo mladog trenera.

Na sve usledio je i poraz od Augzburga na gostovanju, čime je Bajern zaokružio vrlo stresne dve nedelje.

"Ne mislim da će tim pasti. Važno je da se držimo jedni drugih u situaciji kad nam ne ide. Na kraju svega mi smo tim, čak i ako nemamo svi iste poglede", rekao je Nagelsman.

Nastavio je u ljutitom tonu zbog informacija koje su olako stigle do javnosti.

"To nije dobro. Neke stvari su privatne. Ko je zaražen i zašto, šta treba da plati i šta raditi je nešto što se tiče samo Bajerna. Nećemo pričati šta je neki igrač jeo i sa kim. Previše stvari je izašlo. Bilo bi bolje da smo bar malo zatvoreniji", zaključio je Nagelsman, čiji klub ove nedelje nastavlja takmičenje u Ligi šampiona.

Naredni protivnik je kijevski Dinamo, a ovaj meč na programu je u utorak od 18:45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke