Nagelsman o Barsi kao o osmom svetskom čudu: "Nemaju novac, ali zato kupuju sve"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 19.07.2022.
23:28
Izvor: Sportske.net

Nije mu jasno kako.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Trener fudbalera Bajerna iz Minhena Julijan Nagelsman upitao se kako je moguće da Barselona može da priušti sebi pojačanja budući da su u velikim finansijskim problemima.

Očigledno je da Nagelsman ne može da se pomiri sa odlaskom Roberta Levandovskog, ali moraće brzo da ga preboli jer nova sezona kuca na vrata. Dobio je Gravenberha, Mazrauija, Manea i De Lihta, a priča se o zameni za Levu i ko bi to mogao biti, te o Konradu Lajmeru iz Lajpciga.

Međutim, osim briga ko će zameniti Levandovskog, Nagelsman je potegao temu Barseloninog finansijskog stanja i činjenici da je ono vrlo loše, ali da su utrošili preko 100.000.000 ovog leta na poljskog napadača i Rafinju. Usput, stigli su Andres Kristensen i Frank Kesi, a ugovor je produžio Usman Dembele.

"Jedini klub koji nema novca, a dovodi sve igrače koje požele je Barselona. Ne znam kako, to je pomalo čudno i ludo", konstatacija je Julijana Nagelsmana.

Barsa bi ovog leta mogla da pridoda još po koju akviziciju, pre svega u vidu Sezara Azpilikvete, potom se spominju Bernardo Silva, Žil Kunde...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak