Nagelsman pred Barselonu: "Nisu lošiji bez Mesija"

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 13.09.2021.
15:45
Izvor: Sportske.net

Nemac oprezan.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Trener Bajerna iz Minhena Julijan Nagelsman rekao je pred gostovanje Barseloni da katalonski klub u timu nema igrača kvalitetnog kao Lionel Mesi, ali da nije lošiji u odnosu na period kad je Argentinac bio tu.

Mladi trener čiji tim će u utorak gostovati na "Kamp Nou" poslebno je pohvalio dvojicu protivničkih igrača.

"Nemaju više tako ekstravagantnog igrača kakav je bio Mesi, ali poseduju druge igrače koji umeju da naprave razliku. Postoje igrači koji igraju važnu ulogu u timu poput Frenkija De Jonga i Pedrija. Pripremili smo se za sve. Ne mislim da su lošiji nego što su bili. U svakom slučaju, želimo tri boda", rekao je Nagelsman na konferenciji za novinare.

Put Barselone sa ostatkom tima neće krenuti Korentin Toliso, koji je ostao da trenira individualno, dok su se u avionu našli Levandovski, Gbabri i Koman.

"Gnabri će putovati, Toliso neće. Koman je u timu, ali neće početi od starta. Sačekaćemo i videti šta je sa Seržom. Dobro je što je Levandovski sa nama", rekao je novi trener Bajerna.

Za mladog nemačkog trenera nema dileme da igrači žele da posle godinu dana vrate trofej u Minhen.

"Ovo je najvažniji trofej u evropskom fudbalu, igrači zaista žele da ga ponovo uzmu", naveo je on.

Duel između Barselone i Bajerna igra se u utorak od 21 sat na stadionu "Kamp Nou", a u danu pred meč stigla je potvrda da će Martin Brajtvajt morati na operaciju kolena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke