Najbolje ocenjeni igrači u Seriji A ove sezone - Srbin i dalje na vrhu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.10.2024.
19:00
Izvor: Sportske.net

Samo neka tako nastavi...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Italijanski mediji iz kola u kolo objavljuju listu najbolje ocenjenih igrača u Seriji A od početka sezone, a nama je ta lista sve zanimljivija, jer je naš reprezentativac i dalje na samom vrhu!

U pitanju je golman Torina Vanja Milinković-Savić koji zbog povrede nije branio proteklog vikenda protiv Lacija, ali je i pored odsustva sa gola zadržao lidersku poziciju na listi najbolje ocenjenih igrača posle šestog kola Serije A.

Ta lista se formira na osnovu prosečnih ocena igrača u italijanskim sportskim listovima, a uslov da se fudbaler nađe na ovoj listi jeste da je odigrao bar 50 posto utakmica.

Vanja Milinković-Savić za sada ima prosečnu ocenu 7.1, a njegovi prvi pratioci su Niko Paz iz Koma sa 6.8, Nikolo Barela iz Intera i Nuno Tavareš iz Lacija sa po 6.75. 

Peti je Kasteljanos iz Lacija sa 6.7, a od šestog do osmog mesta su Pulišić iz Milana, Denis Man iz Parme i Adrijan Ismajli iz Empolija sa prosečnom ocenom 6.67. Deveti je Gati iz Juventusa sa 6.62, a u Top 10 je još i Saul Koko iz Torina sa prosečnom ocenom 6.6.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke