Najbolji dokaz da je titulu u Realu zaslužio samo ON!

Autor: Milovan Longinov
subota 22.05.2021.
21:00
Izvor: Sportske.net

Neverovatna statistika.

EPA-EFE/Eduardo Candel
EPA-EFE/Eduardo Candel

Povezane vesti

Real Madrid nije uspeo da osvoji titulu i to zasluženo.

Nisu je Madriđani možda zaslužili ni prošle sezone, ako ćemo po igrama na terenu, ali su bili manje lošiji od očajne Setijenove Barselone.

Ove sezone, nisu zaslužili nikako da budu šampioni, iako su, istina, u timu imali pravog šampiona - Karima Benzemu. Nije mogao Francuz sam da osvoji titulu, a statistika i lista strelaca u timu Reala možda je i najbolji pokazatelj zbog čega Zidanov tim nije šampion.

Verovali ili ne, Benzema je prvi strelac Real Madrida u La Ligi sa 23 gola, a sledeći je - Kasemiro sa ŠEST! Nakon Francuza i Brazilca, sledeći su sa po pet pogodaka Luka Modrić i Asensio. Napadači su potpuno podbacili, recimo, Azar je dao samo tri gola, isto koliko i Vinisijus, Rodrigo i Marijano Dijaz su dali po jedan, Luka Jović pre odlaska nije dao nijedan, baš kao ni Isko. 

Ako bismo sabirali - Modrić (5), Asensio (5), Kros (3), Azar (3), Vinisijus (3), Lukas Vaskez (2), Rodrigo (1), Marijano (1), Isko (0), Jović (0) postigli su zajedno ISTO golova koliko i Benzema u prvenstvu ove sezone!

Statistika je ovaj put, potpuno jasna, Benzema nije mogao da postiže golove i za sebe i za svoje saigrače, nije mogao sam...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke