Najgore slutnje navijača Barse mogu da se obistine - danas?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 16.05.2021.
11:05
Izvor: Sportske.net

Važan podsetnik.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Lionel Mesi još uvek nije produžio ugovor sa Barselonom.

Kapiten Barse odlučio je da sve pregovore stopira do kraja sezone, jer je želeo da se fokusira na preokret u La Ligi, ali je on propao u mečevima sa Granadom, Atletikom i Levanteom. 

Barselona danas dočekuje Seltu u rezultatski nebitnom meču, a mediji u Španiji podsećaju da bi ovo mogao da bude poslednji Mesijev meč  na "Kamp nou" ukoliko ne produži saradnju sa katalonskim klubom. 

Za sada deluje da je Mesi bliži ostanku nego odlasku, između ostalog i zbog pobede Đoana Laporte na predsedničkim izborima u martu, ali i činjenice da stiže njegov kum i najbolji prijatelj Serhio Aguero. 

Mesi danas takođe može da potvrdi nagradu "Pićići" koja se dodeljuje najboljem strelcu La Lige, koju je Argentinac osvojio rekordnih sedam puta.

Mesi je postigao 29 golova, prati ga Karim Benzema sa 22, tako da je jasno da će Argentinac  povećati svoj rekord na osam "Pićići" priznanja.

Utakmica Barselona - Selta na programu je u 18.30, a navijači katalonskog kluba ne žele ni da pomišljaju da bi ona mogla da bude poslednja Mesijeva na "Kamp nou".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke