Najlepši Božićni poklon - Karlo Anćeloti 2026!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 27.11.2023.
17:15
Izvor: Sportske.net

Dogovor je blizu.

EPA-EFE/ROMAN RIOS
EPA-EFE/ROMAN RIOS

Povezane vesti

Karlo Anćeloti i Real Madrid deluju kao savršeni spoj, pa se postavlja logično pitanje - zašto bi se razdvajali?!

Istina, FS Brazila (CBF) je žestoko zagrizao i na sve načine pokušavao da ubedi Italijana da preuzme njihovu reprezentaciju, ali dobri rezultati, igra, kao i uticaj na igrače i svlačionicu je naterao Florentina Pereza da pošalje kontraponudu.

Anćeloti ima ugovor do leta 2024. godine, a sve su glasnije glasine da je ipak raspoloženiji da ostane u Madridu nego da preuzme selekciju Brazila.

Pregovori su sada u završnoj fazi i pouzdani Mateo Moreto otkriva danas da je plan Florentina Pereza da do Božića obnovi ugovro sa Anćelotijem.

On se u Real vratio leta 2021. godine kada je zamenio Zinedina Zidana i u svojoj prvoj sezoni je osvojio Ligu šampiona i La Ligu. Prošle je osvojio samo Kup kralja, kada je počelo da se spekuliše da će otići po isteku ugovora, ali došlo je do preokreta.

Real je letos ostao bez Karima Benzeme, ali je i dalje ubitačan. Prvi je u grupi Lige šampiona, pobedio je u "El klasiku" i zreliji je kandidat za titulu od Barselone i zaista nema logike da se rastanu.

Takođe, Perez je spreman da ponudi Anćelotiju ugovor na još dve godine, do leta 2026. godine.

Ako ste zaboravili, Anćeloti je u prvom mandatu na klupi Real Madrida sedeo od 2013. do 2015. godine, kada je osvojio takođe Ligu šampiona i Kup kralja. 

Zaista deluje da su Italijan i Real Madrid i dalje najbolji spoj...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke