Najpouzdaniji izvor govorio o planovima Junajteda, koja je ovo zbrka!

Autor: Milovan Longinov
sreda 24.11.2021.
09:56
Izvor: Sportske.net

Ko će biti novi menadžer Mančester Junajteda? Pitanje je od miliona dolara.

Povezane vesti

Mančester Junajted je u potrazi za novim menadžerom, Majkl Kerik je samo tu privremeno. 

Urednik Bilda, pouzdani Kristijan Falk govorio je uživo o svim pokušajima Junajteda da dovede novog trenera, odnosno imenima koja su na listi. Ona je blago rečeno konfuzna i poduža, a u ovom trenutku deluje da - rešenja nema. 

Falk je otkrio da je Junajted kontaktirao - Roberta Manćinija, Ralfa Ragnika, Zinedina Zidana, Maurisija Poketina, Hulena Lopetegija, Brendana Rodžersa, a na listi je i Unai Emeri!

Da krenemo redom, ovo su bili Falkovi odgovori:

"Junajted je kontaktirao Roberta Manćinija, ali je Italijan rekao "ne", jer je njegova obaveza da odvede Italiju na Mundijal."

"Junajted je pokušao da dovede Zinedina Zidana. Francuz im je poručio da nije zainteresovan. Očekuje se da on postane sledeći selektor Francuske."

"Klub neće krenuti po Ralfa Ragnika, ali je tačno da su pregovarali još od 2019. godine i da se nikada nisu pronašli na istoj strani."

"Maurisio Poketino je na listi kandidata za novog menadžera. Njegovo ime se već pominje u svlačionici i mnogi igrači bi rado sarađivali sa njim."

"Brendan Rodžers je takođe na listi želja. On ima izlaznu klauzulu ako dobije ponudu klubova iz Lige šampiona i Lester tada mora da ga pusti."

"Hulen Lopetegi je takođe među kandidatima. Lopetegijev agent je Žorž Mendeš koji zastupa i Kristijana Ronalda. Mendeš i Junajted su u kontaktu."

"Očekuje se da i Unai Emeri bude razmotren kao opcija. Do sada nije bilo kontakta, ali se oni očekuju."

Na sve to treba dodati i ime Ernesta Valverdea, koje je juče plasirao Fabricio Romano, kao ideju do kraja sezone. 

Koje je najbolje rešenje, kada i da li će posle Kerika doći novi, pa na leto treći trener?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke