Najtalentovaniji Srbin i najtalentovaniji Italijan pod pratnjom, evo ko će ih gledati u derbiju Rima!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 02.03.2019.
10:08
Izvor: Sportske.net

Uz nesumnjivi rivalitet "Derbi dela Kapitale" je bio uvek izlog za talentovane i skupe igrače...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Rimski derbi, kao izlog, Lacio će pokušati da uhvati priključak sa Romom, dosta toga je zakomplikovao sinoćnji neuspeh Intera na Sardiniji, svi se nadaju top 4, sigurni smo jedino Juve i Napoli koji takođe igraju ovog vikenda.

Sergej Milinković Savić se vratio u tim, biće jedan od aduta Lacija, i večeras će ga gledati nekoliko zainteresovanih klubova, iako igra slabije nego prošle sezone.

Uz Milan i Inter, na tribinama će biti skauti PSŽ koji se vratio navodno u trku, traže zamenu za Rabioa.

Sa druge strane, najveća nada Rome je mlađani Zaniolo, momak koji je eksplodirao ove sezone, odbio ponudu Rajole da mu bude menadžer, videćemo hoće li ostati u Rimu, silno ga želi Juventus, ali i engleski klubovi, pre svih Arsenal i Mančester Siti.

Zaniolo već sada vredi više od 50 miliona evra, ali prima manje od 800 000 po sezoni, Roma mu nudi novi ugovor, ali to će biti znatno manje nego što može da dobije u nekom većem klubu.

Što se Milinkovića tiče, njegova cena je pala, ali se Lotito nada da bi Sergej mogao da ode za najmanje 80 miliona što bi ga načinilo najskupljim Srbinom ikada.

Svaki rimski derbi je posebna priča videćemo kako će završiti ovaj večerašnji koji bi mogao dosta toga da kaže u borbi za Ligu šampiona.

Za kraj prognoza Mirka Vučinića, on je jasno na strani Rome, veruje u pobedu "Vučice" od 2:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke