Najveće pojačanje Čelsija stiže iz Sitija, ali još nisu odlučili ko je u pitanju!?

Autor: Boris Jovanović
petak 10.06.2022.
07:43
Izvor: Sportske.net

Videćemo velike promene, Amerikanci ne žale novac...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Novi vlasnici žele da dovedu zvučno pojačanje, kako bi "kupili" navijače. Za sada se, kao i obično, na početku leta smenjuju vesti, ali izgleda da će ključni transfer u napadu biti igrač Mančester Sitija.

Ali, koji?

Dva su imena u igri, jedno je Sterling, drugo Žesus. Izvesnije je da engleski reprezentativac stigne u rodni grad, naime Gvardiola nema ništa protiv da Sterling napusti tim, njemu ugovor ističe naredne godine.

Siti je kupio Alvareza, imaju Mareza, Fodena i još pa igrača, osim naravno Halanda koje mogu da kombinuju u napadačkom triju, pa se verovatno Sterlingova prodaja ne bi osetila. Uz to, mogli bi dobijeni novac da ulože u dovođenje veziste, Frenkija De Jonga ili nekoga drugog, kao zamenu za Fernadinja koji se oprostio od "Građana".

Prema zamisli Tuhela, Sterling bi formirao napadački trio sa Dembeleom i Kai Havercom, videćemo da li fudbaler Barselone stiže kod bivšeg trenera kao slobodan igrač, a opcije u napadu su i Maunt po boku, ili čak Pulišić, mada je on nezadovoljan minutažom i želi da ode, priča se o Liverpulu.

U svakom slučaju Tuhel traži igrače koji se uklapaju u njegov sistem, ne želi da proda ni Tima Vernera.

Biće velikih promena u odbrani, mada je De Liht čini se preambiciozan pokušaj, ali moraju da nađu zamene za Ridigera i Kristensena, kao i Markosa Alonsa. Kunde iz Sevilje je odgovor za poziciju štopera, kao i Bastoni iz Intera, a što se veznog reda tiča, ako Kante zaista ode godinu dana pre kraja ugovora, "Plavci" bi mogli da krenu u poteru za odličnim reprezentativcem Obale Slonovače, Sangareom, koji je impresivan u PSV Ajndhovenu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke