Najveći engleski klubovi presavili tabak! Cilj? Sprečiti Siti da iskoristi situaciju i izvuče se!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 25.03.2020.
09:02
Izvor: Sportske.net

Sitijev plan je jasan, ali top klubovi Premijer lige čine sve da šampion iskusi izrečenu kaznu!

EPA-EFE/Lynne Cameron
EPA-EFE/Lynne Cameron

Povezane vesti

Engleski klubovi će učiniti sve da spreče Mančester Siti da iskoristi situaciju i zaigra u Ligi šampiona.

Naime, neizvesno je kada će se održati saslušanje u Lozani i kada bi sud za arbitražu mogao da donese odluku o žalbi Sitija na izbacivanje iz Lige šampiona.

U ovom trenutku kada je svet stao, to je nemoguće, sud je ionako prilično temeljan, da ne kažemo spor, a nema šanse da sve bude gotovo do kraja juna, s obzirom na katastrofalnu situaciju zbog virusa koji je svom težinom sada pogodio Englesku.

Ovo je problem, Siti bi bio u žrebu Lige šampiona, odnosno dok se žalba ne reši, ne mogu da ih izbace, a vodeći klubovi Engleske to pokušavaju da spreče. Čak osam od top 10, osim Šefild Junajteda i naravno samog Sitija na različiti način pokušavaju da spreče manevar "Građana".

Kazino baner


Liverpul, Junajted, Arsenal, Čelsi između ostalih su nezavisno angažovali advokate koji će zahtevati da kazna ostane, iako je žalbeni proces u toku. U Sitiju naravno misle da je motiv Junajteda, Totenhema, Arsenala i ostalih peto mesto koje vodi u LŠ u slučaju suspenzije Sitija, ali se žalbi pridružio i Liverpul, kao i Lester, jednostavno njima je dosta ponašanja Sitija i smatraju da je nepravedno da se na ovaj način izvuku.

"Generalni osećaj je da je Siti prekardašio, da su prekršili sva moguća pravila, da sada love u mutnom i koriste tešku situaciju i pokušavaju sve da odlože", kaže izvor od jednog iz klubova.

Ono što se čuje iz Niona da čitav proces nije ni počeo, da Siti još nije dostavio svu dokumentaciju, ali ni zahtev da kazna bude suspendovana, mada je sigurno da će to učiniti, ako se ova situacija produži...

To ostali klubovi pokušavaju da spreče.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Maksimus
Friday, 27.03.2020
15:38

Koliko jadno od njih, ne mogu na posten nacin do mesta koje vodi u Ls, pa gledaju da izbace Siti samo da se domognu tog mesta, dokaz koliko je Siti svima trn u oku, jer je za kratko vreme postao veci od svih

avatar
Mirjevac
Wednesday, 25.03.2020
19:49

Svi ti klubovi koji su protiv Citija, su sitni klubovi i svi oni se plase Citijeve igre i ostace sitni klubovi! Ceo svet zna da svi klubovi muckaju i krse pravola, sve me strah da Junajted, Liverpul, Totenhem i svi oostali nikad nisu muckali, svi znamo da jesu, sad oni hoce da se sve to slomi na Citi! Svi znamo kao je Liverpul prosle sezone doso do pobede u LS, svi znamo kao je tada sudio Caka turcin, i svi znamo kao je sada Liverpul doso da bude prvi u PL, znamo kao je Celzi sve i sta radio sa ruskim gazdom oligarhijem, i svi znamo kako su i stali klubovi muckal Svi zanamo kako je real doso do tri zaredom pobede LS! Svi znamo i sad kao onni kukaju na Citi da samo on mucka a oni isto to rade!

avatar
xman
Friday, 27.03.2020
14:02

Ti si pola covjek pola svi znamo

avatar
Wednesday, 25.03.2020
10:07

Glupi Sefild Junajted, sta oni izvode?!