Naklon za Kristijana, u novembru prihvatio nemoguću opkladu, hoće li napraviti čudo?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 19.03.2018.
18:28
Izvor: Sportske.net

Desilo se u svlačionici posle utakmice sa Las Palmasom. Nekoliko meseci kasnije jasno je, nikada ga ne otpisujte...

EPA-EFE/Christophe Petit Tesson
EPA-EFE/Christophe Petit Tesson

Povezane vesti

Bio je novembar, Kristijano Ronaldo je igrao lošu jesen, čitave je postigao jedan jedini gol u Primeri.

Tog dana, Real je slavio protiv Las Palmasa 3:0 golove su dali Kazemiro, Marko Asensio i Isko.

U tom trenutku Leo Mesi je već postigao 12 golova za Barselonu, izgledalo je da je trka za titulu najboljeg strelca završena.

Ali, Portugalac nije mislio tako. Ponudio je svlačionici opkladu, na kraju sezone će postići više golova u Primeri od Mesija.

Delovalo je nemoguće, ali samo kada je Ronaldo u pitanju.

Jer kako reče Naćo, od Ronalda zavisi i kakav će biti Real.

Bitka za titulu je odavno završena, ali za "Pićići" nije-. U neverovatnoj seriji, u poslednjih devet mečeva, Kristijano je postigao 18 golova, vratio se na dva po utakmici koja je pravio pre nekoliko sezona.

Srušio je i PSŽ u Ligi šampiona i sada juri Mesija za nagradu najboljeg strelca. Prišao mu je na samo tri gola, stigao je do kote 22, Mesi je dao 25.

Do kraja ima dovoljno vremena, ako Ronaldo nastavi u ovom stilu nema sumnje da će preteći Argentinca.

Real će sve snage baciti na Ligu šampiona, da bi osvojili treći pehar u nizu, ali a druge strane sigurno da CR7 neće odustati od potere za Mesijem i na listi strelaca Primere.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

44 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sportske 4 Barbilona
Tuesday, 20.03.2018
19:09

Najbolji ikada!

avatar
Žarko Petrović
Tuesday, 20.03.2018
08:37

Citave karijere mu svi zivi guraju loptu zbog njegove statistike. Protiv PSZa na prvoj utakmici nije postojao, dao gol iz penala, drugi ga ‘pogodila lopta’, naravno za taj drugi je dobro reagovao. Ali on nije spic igrac, vec krilo, njegov poso nije da dune loptu svaki put kad mu dodje, potrebno je tu par driblinga, asistencija. Asensio usao protiv PSZa i reaio utakmicu, da nije bilo njega i odatle bi ispali.

avatar
Logika i argumenti
Tuesday, 20.03.2018
15:52

Znas kako svaka njemu cast treba dati gol i on sada igra spica gde se od njega ocekuje da zavrsava akcije i to radi fenomenalno...Problem navijaca i njihovog nezadovoljstva je taj sto se Ronaldo zadnjih 3,4 godine stavlja u kos sa Mesijem a ne razlikuje se od lewandovskog,kejna,aguera i slicnih napadaca...Ko je realan od navijaca reala priznace to dok mesi radi sve kao i sto je radio 2009 tj ostao je isti igrac...I zato vredja inteligenciju kad neko kaze Ronaldo najbolji igrac kada realno barem zadnjih 5 godina nije dok ranije jeste bio rame uz rame sa mesijem...Moras da shvatis da su velike pare u igri kao i realov i ronaldov brend...Kada su ronaldo i mesi u pitanju dovoljna je liga sampiona za zlatnu loptu...Kada je neko drugi u pitanju ne vredi ni tripla kruna ni svetsko...Ruku na srce moze ronaldo da postigne milion golova sada al svi znamo realovci takodje da je njegovo vreme kada je bio dominantan igrac proslo,vreme kada je bio opasan gde god primio loptu je proslo..Mesi se jos neda al i on je gotov za sezonu dve...Ko razume shvatice...

avatar
Real/Partizan
Wednesday, 21.03.2018
01:23

Problem tvoj sto si dete pa ne mozes normalno da razmisljas zaljubljen si u Mesija, tek pocinjes sticati neko znanje o fudbalu i ja to razumem, u slucaju da si stariji predlazem da ne pratis vise fudbal, kao ni ovi lazni profili sto ti nabijaju pozitivne lajkove, ali ajd navikli smo za barsu se navija dok si dete, ili ako to ostanes tokom svog razvoja, po tvojoj logici najbolji strelac u istoriji Lige sampiona, najbolji strelac najveceg kluba na svetu, da Real Madrida, covek koji je za razliku od nekih i sa selekcijom osvojio neki trofej, covek koji je u Primeri otkad je stigao dao vise golova od Mesija da ne spominjem da mu je prosek datih golova daleko bolji, pa cisto da se prisetimo drugi najbolji izvodjac slobodnih udaraca u Ligi sampiona, za razliku od Mesije na promasuje bas toliko penale , idi pocni da pratis neki drugi sport stvarno, ako neces da me poslusas ne komentarisi vec uzivaj gledajuci najboljeg igraca ikada, svakako mozes gledati i prvu pratilji Mesija, otisao Cavi, sad ce Iniesta otpada statistika nema ko da namesta kao nekada, molim ljubazno da objavite kom nisam nikoga vredjao pz

avatar
Breaking Bad
Wednesday, 21.03.2018
00:52

Pa dobro, donekle si u pravu, ali isto tako nije isto dati 3 gola Brajtonu i 3 gola Atletiku u polufinalu LŠ, to odvaja Ronaldo od ostalih golgetera.

avatar
Logika i argumenti
Tuesday, 20.03.2018
17:03

VRATATICE SE WALTER Slazem se sa tobom sto se tice golgeterskog ucinka obojica mogu do cetrdesete al sto se tice dominacije u igri i sa loptom tu je kraj za obojicu ajde mesi mozda traje jos sezonu dve jer je mladji...Ronaldo je i dalje top igrac al sada njegove partije,mogucnosti se na razlikuju na primer od kejnovih i aguerovih u principu isto rade al niko nece dizati kejna i aguera do nebesa...Po meni je trenutno Mesi fudbalski najkompletniji igrac na svetu bas iz razloga sto je ronaldov maksimum opao tokom godina i to je prirodno..Sve u svemu znas na sta mislim...

avatar
Breaking Bad
Tuesday, 20.03.2018
16:26

Mesi ima više fudbalske inteligencije od Ronalda, Ronaldo realno i nije imao neke lucidne pasove i asistencije, od 2014/15 on je postao ovakav, pravi egzekutor, kretanje bez lopte savršeno, skok igra odlična, i na brzini nije izgubio, nema više te eksplozivnosti kao ranije, ali isto tako moraš uzeti u obzir i fizičke predispozicije Mesija i Ronalda, nije isto praviti slalome sa 186cm i 169cm, ti potezi su za igrače tipa Mesija, Maradone, igrače sa nižim rastom, Mesi je unazad par sezona kompletniji igrač, niko to ne spori, ali Ronaldovo vrijeme nije još prošlo, sa ovakvim načinom igranja može još bar 2-3 sezone odigrati dobro.

avatar
Logika i argumenti
Tuesday, 20.03.2018
02:15

Mesi je javno izjavio da ga ove sezone individualni trofeji ne interesuju vec samo svetsko prvenstvo...Zato sam ja uvek govorio bilo bi lepo kada bi uzeo i slicno i nikad nisam izjavljivao uzima sigurno...Sto se tice Ronalda pa i da ga prestigne sa plus 15 golova jednostavno nije bitno posto Mesija to ne zanima a i nas navijace...Donece nam dve titule u domacem prvenstvu i ako bog da ligu sampiona...Jedino mu zelim da uzme svetsko ostalo me ne interesuje....Verujem da ovo i Ronaldo zna kao i svi u Spaniji...Cak ste i vi pisali kako je Perez rekao u svlacionici reala da ce se mesi cuvati za svetsko i da se ne brinu tj titula nije izgubljena...

avatar
Di Magia
Tuesday, 20.03.2018
14:52

Mesi se i 2014 cuvao za SP...Sam ga ne moze osvojiti... U mnogome zavisi kako ce ostali odigrati...

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 20.03.2018
18:29

ok Iguain je promasio cistu sansu ali i Mesi je imao 100% sansu kad ga je Biglia proigrao

avatar
Logika i argumenti
Tuesday, 20.03.2018
15:43

Nisam ni rekao da ce ga sam osvojiti,dovoljno je Aguero i Dybala da budu na visini zadatka i uzece svetsko potpisujem...Gece je bio na visini zadatka u finalu,Eder je bio na visini zadatka u finalu a i dokazano je na proslom svetskom da i Argentina mora imati jos jednog na visini zadatka u finalu...Da je Iguain pogodio sve bi bilo drugacije jednostavno male stvari menjaju istoriju...Da eder nije pogodio sad bi Grizman imao zlatnu loptu,da je ramosu ponisten gol iz ofsajda u finalu sa atl grizman bi imao dve zlatne...Da Mesi nije promasio protiv cilea sad bi imao trofej sa repkom i vrv zlatnu loptu te godine...Haos koliko mali detalji odlucuju u velikim stvarima...Da Ronaldo nije bio ekstra igrac one godine riberi bi uzeo zlatnu...da mesi nije postigao 90 golova u sezoni uzeo bi snajder...

avatar
esadandrovic
Monday, 19.03.2018
23:57

Real i Ronaldo dvije najvece prevare 21vijeka, Ko prati fudbal, a kladionicari najbolje znaju, Barsa kada vodi i ima razultat, lopta se spusti i ceka se kraj utakmice. A ja gledam Ronalda deset godina, i cekam na jedan solo prodor Ronalda. Sigurno covjek nezna da dribla, pa pokusava sa svojom statistikom da vara fudbalske neznalice. Hajde Real trciti i igrajte za Ronalda 90minuta, da Ronaldo ima statistiku.

avatar
deki trbic
Tuesday, 20.03.2018
00:23

Sta ti to druze pises? Ronaldo moze iz bilo koje pozicije da posticne gol, leva desna glava slobodnjak, prodor dribling , sveee

avatar
Logika i argumenti
Tuesday, 20.03.2018
15:53

Kako ne da nije nekad uzeo sa pola prosao petoricu i dao gol a da to je rezervisano za zna se vec koga...

avatar
esadandrovic
Tuesday, 20.03.2018
01:30

kad gdje dribling, dribling ka svome golu hahaha

avatar
Padrino
Tuesday, 20.03.2018
00:23

Ti taj komentar imas negde sacuvan u kompu ili si ga naucio kao pesmicu?

avatar
el presidente
Monday, 19.03.2018
22:54

Svaka čast na radnoj etici i navikama da je pravi Ronaldo tako trenirao bio bi najveći svih vremena.

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 20.03.2018
00:20

Pravi Ronaldo?Izgleda da je neko od njih dvojice lazan Ronaldo.Zanimljivo.

avatar
scofield
Monday, 19.03.2018
22:43

Najbolji od najboljih. Covek masina. Nego sta da ce ga prestici. U pravu je Naco, od Ronalda zavisi kakav je Real i to je jedina istina. On se igra kad je to najpotrebnije.

avatar
C.Ronaldo The King!
Monday, 19.03.2018
20:53
avatar
BAGIIRA
Monday, 19.03.2018
20:11

U recniku , kada govorite o Ronaldu , nema mesta za rec - nemoguce :)

avatar
NemanjaViidiic No1
Tuesday, 20.03.2018
01:42

ima sta pricas?nemoguce da je covek,masina ce ipak biti :) najveci ikad!!

avatar
proyectant
Wednesday, 21.03.2018
12:40

Vidara, bole ona finala Mancestera sa Barsom ? Gde Messi se sprda sa Mancesterom ? :D

avatar
BAGIIRA
Tuesday, 20.03.2018
21:44

e to je vec tacno ... covek nije sigurno ... hehe

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 19.03.2018
19:55
avatar
Monday, 19.03.2018
23:34

Neverovatan je fudbaler.

avatar
Tuesday, 20.03.2018
21:13

Upravo tako. Potrebno je odati priznanje. Prijatno me je iznenadio, a sto je sigurno nisam jedini.

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 20.03.2018
18:30

i sto je najinteresantnije , on ima 33 godine

avatar
NemanjaViidiic No1
Tuesday, 20.03.2018
01:42

Ma kakva legenda,MASINA,kakav njuh za gol,niko to nije imao,najveci ikad!

avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 19.03.2018
19:52

On je najbolji kad je najpotrebnije.

avatar
O\'Sullivan147
Tuesday, 20.03.2018
00:32

Баш тако,зато је Примера ријешена послије 10 кола...

avatar
dasfasdfasd
Tuesday, 20.03.2018
18:57

Kao i Messijeve prethodne 3 Ls

avatar
MaNcHesTeR_ed
Tuesday, 20.03.2018
10:57

Jel vaznija Primera ili LS ???

avatar
NemanjaViidiic No1
Tuesday, 20.03.2018
01:43

los pokusaj da budes duhovit,LS te pozdravlja