Nakon Interove katastrofe oglasio se i Spaleti!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 11.11.2018.
22:13
Izvor: Sportske.net

Trener ovog kluba svestan šta njegov tim mora da promeni.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Inter je danas gostovao Atalanti, a "Neroazuri" su izgubili ovu utakmicu sa 4:1. Igrali su izuzetno loše i na taj način prekinuli fantastičnu seriju od sedam uzastopnih pobeda u ligi.

"Mi smo znali da nismo u mogućnosti da bude totalno fokusirani na neki duži vremenski period. Dozvolili smo protivniku mnogo prostora, igrali smo previše opušteno, a kada naletite na protivnika koji je odlučan kao što je to Atalanta, to se pretvori u izuzetno lošu situaciju."

Lucano Spaleti

"Konačno smo stigli do izjednačenja, a onda smo izgubili previše individualnih duela. Oni su održavali visok tempo od samog starta meča. Nakon izjednačenja, ponovo smo pali u igri i oni su to iskoristili. Moramo da prihvatimo ovaj poraz i da ne dozvolimo da se ovakve stvari dešavaju ponovo."

"Crveni karton za Brozovića? Nisam siguran, nisam video faul", rekao je trener "Neroazura".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Luka Toni
Monday, 12.11.2018
12:13

Najveci krivac si ti, sto cuvas igrace? Sto ne igraju Mario i Martinez? Igra Galjardini koji ne moze 90 min pas da pogodi

avatar
Boran83
Monday, 12.11.2018
09:34

Nema sta Atalanta je odvalila inter i da nije bilo Hande bila bi jos veca katastrofa. Spaleti drzi na klupi Zao Maria koji je pokidao na predhodnim utakmicama, Lautaro ne dobija sansu i posle ce biti kao nista nije pokazao, pa kako da pokaze kad ne ulazi u igru 😱

avatar
No rules
Sunday, 11.11.2018
23:58

Sta mlatis o igri. Zasto u timu nije bilo J.Maria i Lautara?! Perisic je od starta prvenstva neprepoznatljiv a ti ga guras u prvu postavu. Koji Dambrosio, Galjardini i Valero, koga vise zajebavas. Nula si od trenera.