Nakon niza optužbi, Junajted primoran da odstrani Antonija, isto kao što je i Grinvuda?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 05.09.2023.
20:29
Izvor: Sportske.net

Nerealan scenario, opet...

EPA-EFE/Adam Vaughan
EPA-EFE/Adam Vaughan

Povezane vesti

Fudbalski klub Mančester junajted ozbiljno razmatra da odstrani Antonija iz ekipe nakon što je u Brazilu protiv njega pokrenuta ozbiljna istraga.

Kao što je do sada poznato, Sud u Brazilu tereti Antonija da je fizički zlostavljao i maltretirao bivšu partnerku Gabrijelu, zbog čega je momentalno sklonjen i iz reprezentacije. 

Sada bi sličan potez mogao da povuče i Mančester junajted, koji, nažalost, već ima iskustva sa sklanjanjem problematičnih momaka u svojoj ekipi. Slučaj Mejsona Grinvuda je tek nedavno zatvoren, iako na kraju nije podignuta optužnica protiv njega, Englez više nije imao mesta u Junajtedu. 

Njegova reputacija je ugrožena, snimci na kom se čuje kako preti svojoj bivšoj partnerki ipak se jesu desili i za Engleza je bilo najbolje da napusti domovinu.

Sada ostaje da vidimo šta će biti sa Antonijem, protiv koga je podignuto niz optužbi, ali uz jake dokaze da je bio ozbiljan prestupnik. 

Ako slučaj stigne do suda, nema dileme da će Junajted povući isti potez kao sa Grinvudom, a ne treba zaboraviti da je Brazilac plaćen čak 100 miliona evra i to pre samo godinu dana...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke