Nakon Ridigera, još jedan nezamenjivi odlazi besplatno?

Autor: Milovan Longinov
utorak 26.10.2021.
09:30
Izvor: Sportske.net

Čelsi u problemu.

Beta/AP Photo/Leila Coker
Beta/AP Photo/Leila Coker

Povezane vesti

Čelsi ne odustaje od svojih ponuda i neće da remeti platnu hijerarhiju i tako rizikuje da ostane bez najboljih igrača.

Odavno se zna da je prvi na toj listi Antonio Ridiger, koji ne krije da želi da ostane, ali i čeka pravu ponudu Čelsija. On ima ponude Bajerna, Real Madrida, Pari Sen Žermena i Čelsiju neće biti lako da ga zadrži.

Slična situacija sada je i sa Andreasom Kristensenom, sa kojim su pregovori u zastoju već dva meseca. Danac igra fenomenalno pod palicom Tomasa Tuhela, smatraju ga jednim od najboljih štopera Premijer lige i pred njim su najbolje godine karijere.

On takođe želi da ostane, ali želi i ugovor u skladu sa svojim igrama, a Danac je među najslabije plaćenim igračima u ekipi. Čelsi mu nudi četvorogodišnji ugovor uz mogućnost produžetka za još jednu sezonu, ali uz nedovoljno povećanje plate. 

U isto vreme, Mino Rajola nudi Čelsiju Matijsa de Lihta, a Žil Kunde je i dalje želja Tomasa Tuhela, tako da nije isključeno i da se klub okreće novim idejama u odbrani.

Ako Kristensen postane slobodan, po njega će krenuti svi velikani evropskog fudbala, a videćemo da li će i on i Ridiger otići bez obeštećenja, to bi zaista bio šokantan potez Čelsija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke