Napeto u oba meča, Ajaks i Mančester u Stokholmu!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 11.05.2017.
22:58
Izvor: Sportske.net

U finalu Lige Evrope igraće Ajaks i Mančester junajted koji su uspeli da zadrže prednost iz prvih mečeva.

EPA/NIGEL RODDIS
EPA/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

U Stokholmu će se 24. maja sastati Mančester junajted i Ajaks koji su nakon revanš mečeva polufinala Lige Evrope uspeli da zadrže prednost iz prvih mečeva.

U Lionu je sve izgledalo na startu kao da će Ajaks bez problema uspeti da ostvari prolazak dalje nakon 4:1 u prvom meču. Počeli su gosti odlično, bili opasniji rival od domaćina, preko Junesa i Zijeha nisu uspeli da iskoriste svoje prilike.

Ipak, jesu u 27. minutu.

Nakon dodavanja Junesa sam ispred golmana Lopesa izleteo je Kasper Dolberg koji fantastičnim udarcem vara čuvara mreže, samo je "bocnuo" loptu i ona se otkotrljala u gol za 0:1.

Sama završnica poluvremena donela nam je mnogo uzbuđenja. Lion je uspeo prvo da stigne do izjednačenja, a potom i da povede pre kraja prvog dela igre.

Prvo je mladi Matijs De Liht zaustavio Lakazeta u kaznenom prostoru, a upravo je povremeni reprezentativac Francuske i napadač Liona uzeo loptu u svoje ruke, šutirao i iskoristio penal za 1:1.

Samo dva minuta kasnije neverovatna greška Virgevera koji dopušta Fekiru da mu oduzme loptu, zatim i centrira Lakazetu koji se našao na pravom mestu - 2:1!

Aleksandre Lakazet
EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Lionu su bila potrebna dva gola da uđe u produžetke, naravno, pod uslovom da ne primi niti jedan, a naspram sebe su imali mladi i neiskusni tim Ajaksa.

Do gola su mogli u 51. minutu preko Diakabija, ali je Onana uspeo da odbrani, a kasnije je i Davidson Sančez imao šansu za Ajaks, ali je Lopes uspeo da odbrani.

Fekir je pokušao, imao je dobar udarac u 65. minutu, a kasnije je i Ribus pokušao, ali je Onana rastao u junaka Ajaksa. Lionu su bila potrebna dva gola, a vremena je bilo sve manje.

Ipak, stižu do gola u 81. minutu.

Ribus ulazi u kazneni prostor, ubacuje loptu na glavu Gezala, a ovaj je glavom uspeo nekako da savlada Onanu, koji je mogao i bolje da reaguje - 3:1.

Napetost je dostizala vrhunac.

Virgever je dobio drugi žuti karton, Lion je imao i igrača više do kraja utakmice od 84. minuta. Nije uspeo, Ajaks je sačuvao svoju mrežu, iako je Lion imao šansu preko Kornea.

U meču Mančester junajteda i Selte nije bilo toliko napeto. Mančester je imao prednost nakon prve utakmice od 1:0, a Murinjo je taktički odigrao veoma iskusno i danas.

Igrao se 17. minut kada smo videli prvo uzbuđenje na utakmici i fantastičan pas Markusa Rašforda za Maruana Felainija. Belgijanac je dočekao loptu na glavu, šutirao i prevario Alvareza za 1:0.

Selta je imala loptu više u svom posedu od Mančestera, pokušavali su na sve načine da dođu do gola, ali su njihovi napadi bili jalovi. Sa druge strane, Mančester je iskusno čekao svoje prilike iz kontri preko Markusa Rašforda koji je danas bio raspoložen za igru.

Selta je imala svoje šanse, Aspas je bio veoma opasan i Blind je imao ogromnih problema da se izbori sa njim. Romero je imao dobru intervenciju nakon udarca Ernandeza. Najbolju šansu Selta je imala nakon što je Sisto prešao Valensiju, ubacio loptu, a nakon što je Guideti promašio, na nju je naleteo Vas koji je morao daleko bolje da reaguje.

Selta je pretila i u nastavku, Guideti je imao dobru šansu, a na drugoj strani Rašford. Onda je usledio 85. minut i gol u mreži Mančester junajteda.

Loptu je uputio Bongonda, Ronkalja je sjajno zahvatio i izjednačio rezultat na 1:1! Selti je bio potreban gol za finale.

Minut kasnije, dva crvena kartona. Erik Bai na jednoj strani i Fakundo Ronkalja na drugoj strani, sve to zbog koškanja i udaranja, rekli bismo da je još fudbalera moglo da dobije po crveni karton, ali su se ostali izvukli.

Meč je produžen za šest minuta, ali to nije bilo dovoljno Selti za prolazak u finale iako su imali neverovatnu šansu preko Guidetija, pa je slavlje Crvenih đavola moglo da počne.

Prethodno je i poništen gol Mančester junajtedu zbog navodnog faula koji je napravio Pol Pogba u kaznenom prostoru.

Mančester junajted - Selta 1:1 (prvi meč 1:0)
Lion - Ajaks 3:1 (prvi meč 1:4)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

134 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
partizanpadinjak
Friday, 12.05.2017
12:29

Ajax osvaja LE bez problema 😀

avatar
Tjomee
Friday, 12.05.2017
08:29

Murinjo je igrao njegov sistem jer treba odigrati još četiri utakmice u narednih deset dana.. Čvrsto pozadi I sigurica... Ali zadnjih 10 minuta sramno... Rezultat se čuva sa loptom u nogama, a imaju igrače koji to mogu da odrade.. nAjaks ima brzinu, mladost, temperament, ali protiv iskusne postavke I čvrste odbrane, nemaju šta da traže... Za MU je ovo mnogo bolja opcija nego Lion

avatar
mrancic
Friday, 12.05.2017
07:07

Raspoloženi Rašford,izvanredni Mihtarijan,brzi i vredni Lingard.Dodati tu Marsijala i Runija.Dali 5 golova na 6 utakmica.Još dobro prolazi Murinjo.Odbrana mu se povređuje i gubi živce jer idioti iz napada ne umeju da daju gol.Prodsti od nabrojanih bar tri a ja bih prodao sve.Jadan je Junajted ako se osloni na Rašforda,Mihtarijana,Marsijala i ostale u napadu.Ajaks favorit u finalu.Koga novog da ubaci Murinjo umesto ovih neznalica?Biće to finale teško za gledanje.Koji bi bio Junajted na tabeli da nija bilo Ibrahimovića?

avatar
brekbaCh1
Friday, 12.05.2017
19:19

Nisi realan za Ajaks, mnogo su oni mladi i neiskusni. Jeste da dobro igraju, ali kad naidju iskusne ekipe sa prekaljenim trenerom, nemaju sta da traze. Monako protiv Juvea je tipican primer..

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 12.05.2017
03:08

Stvarno ovo Mourinju ne treba nema branjenja 1:0 treba zavrsiti protivnika sa jos jednim golom,da su krenuli presing i ofanzivnije sigueno bi dali i 2 gol. E sad ima druga konstatacija ovaj junajted je limitiran koliko god se mi pravili da je sve ok. Jer ligard,felaini,blind,darmijan,jons,smoling nisu igraci za junajted i tu svaka prica staje. Moraju se dovesti top igraci koji cine prevagu na terenu. Imam osjecaj da je Mou svjestan da ne posjeduje pobjednicki tim da zbog toga igra bunker jer objektivno sa kojim igracima da igra napadacki fudbal sa lingardom, felainijom, kerikom pa oni treba da kreiraju sanse oni ne znaju samo vracaju unazad. Onda imas blinda, darmijana kod njih lopta pola gola vec dato protivnicima. U svakom slucaju ekipa je prosjek tu vredi par igraca koji mogu igrati za junajted. Svi mi jedva cekamo kraj sezone i da Mou zapocne drugi dio rekonstrukcije tima ova 4 igraca su dobro odigrala prve sezone sad jos 4 nova top i skockat ce se prvi tim a igrace koji sad igraju ostaviti kao rezerve neke a ostale prodati.

avatar
CholoSimeone
Friday, 12.05.2017
02:33

Steta za seltu, trebace im malo vremena da se vrate u evropu

avatar
Barca4ever
Friday, 12.05.2017
00:55

Van der Sar-Osej,Ferninand,Braun,Hajnce-Kerik,Flecer,Gigs,Ronaldo-Runi, Smit.Ova postava je ubila Romu sa 7-1.U zivotu bolji Junajted nisam gledao nego tada.Runi i Smit po jedan gol,Ronaldo 2,Kerik 2 i to kakva sa vise od 20 metara i Evra daje svoj prvenac u LS.Kakva je samo igra bila to je bilo neverovatno.Runi brz kao munja,Ronaldo najkompletniji igrac u tom trenutku,najbolje krilo,Gigs neverovatan po strani. Stvarno je bruka kakve igrace ima danas Junajted.Izgleda da fudbal vise ne napreduje vec nazaduje.Bitna je teretana i da se napucas kao bilder a tehnika ti je nula. Danas takvi igraci igraju.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Friday, 12.05.2017
00:35

Murinjo odlazi! Bruka i sramota od igre, bunkerčina protiv Selte na OT! #GGMU

avatar
Marcos Alonso
Friday, 12.05.2017
00:18

Au u 96 minutu sta omasi Selta haoticnonKada je prosao Junajted sad svi znamo da Murinjo ne gubi finala, ne vjerujem da ce dozvoliti Ajaxu ipak nesto mnogo i ocekujem 2-0 pobjedu Junajteda

avatar
brekbaCh1
Friday, 12.05.2017
00:01

Lion-Ajaks je bilo finale pre finala. Sta ce ovakav Junajted u LS, nije mi jasno..

avatar
MANUTD
Friday, 12.05.2017
16:09

Takvom Junajtedu tvoj premocni superiorni celsi nedavno nije uspeo sutnuti na gol. Uostalom, Murinjo ima mnogo vise iskustva u kup takmicenjima od vecine trenera ucesnika LS, pogotovo od Kontea, a to dokazuje i ove sezone u kupovima. Nikad ne otpisuj Murinja, ako je mogao sa Portom, onda moze i sa Junajtedom da osvoji istu.

avatar
brekbaCh1
Friday, 12.05.2017
19:16

Vas najveci uspeh u poslednjih par godina, to sto vam Celsi nije sutnuo u gol. :D .. Salim se, ali jes malo dojadiste, kao i neki nasi pojedinci sa pobedom od 4:0. Ne znam da li se secas nekih mojih komentara pre poslednje utakmice, nekoliko puta sam pisao da Murinjo nije neki amater pa da dozvoli da se sprdaju sa njim, daleko od toga i pobediste. Samo nisu nista pokazali sinoc, zbog toga sam to i rekao, kad strahuju na OT od jedne Selte do poslednjeg zvizduka, mozes da zamislis duele sa Realom, Juveom, Bajernom...

avatar
Jack Rackham
Friday, 12.05.2017
19:06

Ni meni nije jasno sta ce celzi na vrhu tabele

avatar
adis adis
Friday, 12.05.2017
00:00

Pa poslije utakmice sa Rostovom sam rekao da ce osvojit i da ce biti najgori osvajac EL od postojanja,nije ovo united kakav volim al Boze moj,Mou jednako trofej sad sto do njega dolazi ovakom pi.katom igrom ne znam

avatar
Petar Pan
Thursday, 11.05.2017
23:52

Daleko od toga da je Selta losa ekipa , to su pokazali ove sezone kada su rasturili Barselonu , i izbacili Real iz kupa . Sto ne opravdava cinjenicu da je Murinjo kao najveca kukavica postavio taktiku da se brani na Old Trafordu . Ferguson bi ovoj Selti na Old Trafordu posle prvog gola dao jos 3 .

avatar
pancovilja88
Thursday, 11.05.2017
23:38

Kao navijac MU uopste ni sam zadovoljan igrom.Ej da se branis protiv celte je sramota protiv reala se nismo kod kuce branili slabiji tim smo tada imali Murinjo mora da sfati da je ovo MU ili neka pakuje kofere

avatar
Golzalo Higuain
Friday, 12.05.2017
00:18

to je prosjecan klub sa prosjecnim igracima, al vi englezi ne shvatate to nikako! Da nije bilo tate Murinja, nikad vi do finala nebiste dosli, a kamo li osvojili finale

avatar
pancovilja88
Friday, 12.05.2017
15:45

ja sam navijac od 1997 godine te fore da smo prosecni tim ne drze vodu nismo momentalno dobri ali i pod fergusona je imalo teskih momenta ne bas kao sad sto je ali bilo ih je

avatar
NEMANJA RM
Friday, 12.05.2017
02:16

Ni sam nisi a nisam ni ja zadovoljan igrom :D

avatar
Nikki92CFC
Thursday, 11.05.2017
23:26

Auuuu kakav mec u Lionu, nisam gledao bolji mec bas, bas dugo! Junajted jos jednom pokazuje kako je smesan. Osvojice trofej a ni njima nije jasno kako. Mislim da protiv Liona nebi imali nikakve sanse i da bi primili bar tri gola. Ovako Ajaks je previse zelen za njih.

avatar
Elliott Roger
Thursday, 11.05.2017
23:41

Super! Smešnom Junajtedu niste uputili udarac ka golu.

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 12.05.2017
13:45

I Celsi 2012.godine osvojio LS a ni sami ne znaju kako. Napoli jedva prodju nakon produzetaka (mogli ste i vise od 3-1 u prvoj da izgubite),Benfika je u obe utakmice pokazala vise od Celsija ali ste na srecu prosli,protiv Barselone ste igrali bunker kakav ni Murinjo ne bi znao da postavi a o finalu da ne pricam. Bajern vas ubio,i penal su promasili u regularnom delu i samo vas je Drogba izvukao. Junajted je protiv Bajerna u finalu imao dosta srece,kasnije i protiv Celsija ali vi ste od osmine finala pa do samog finala imali nevidjenu srecu.

avatar
Emperador(2018)
Friday, 12.05.2017
07:36

A u ostala dva meča ? PETARDAA

avatar
REY_DE_EUROPA
Friday, 12.05.2017
06:32

jeste, ali su ga kuci rastavili na proste faktore i pri tom osvojili premijer ligu. Kazem ti, tebi je uspjeh sezone sto ti sampion nije sutnuo na gol, to sto je bilo u jednom momentu 15 razlike na tabeli, to nikom nista...Super, sto ti kazes...

avatar
Chelseamacedonia
Friday, 12.05.2017
03:25

udarca nije bilo ali 4 gola jeste ....

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 12.05.2017
00:19

A sta kazes na tekme na Stamford Bridge u Londonu u premier ligi ste pokidani sa 4 komada i jos izbaceni iz Fa Kupa sa 1-0 opet obrni okreni sve vise ste izgubili neg sto ste dobili sa tom pobjedom na Old Trafordu ipak ono gazenje 4-0 je ostavilo traga i na vama i na Murinju .

avatar
Elliott Roger
Thursday, 11.05.2017
23:23

Prošli smo u finale, ali nisam mnogo srećan, igra ne pistoji, kući se branimo.od neke Selte, bunkerčina teška. Bojim se da Murinjo nije za nas.

avatar
Thursday, 11.05.2017
23:46

hahaha znam kako to je vidim da patis:)

avatar
MANUTD
Friday, 12.05.2017
00:50

Naravno da znas, niste nam sutnuli u okvir gola za 90 minuta.

avatar
Elliott Roger
Friday, 12.05.2017
00:16

Pa normalo da nisam srećan sa ovakvom igrom, ovo je samo Selta.

avatar
mak_juventino
Friday, 12.05.2017
00:15

A ja sta sam ti govorio mesecima unazad ? Mislio si da trolam , a sada i sam vidis , taj cirkuzant nije za vas !!!

avatar
Nikola M.
Thursday, 11.05.2017
23:22

Ova završnica utakmice... Da Guideti u poslednjem trenucima nije reagovao kao Junajtedovi igrači veći deo sezone - maše velike šanse, Junajted bi ostao bez finala. Video sam loptu u mreži, a hladan znoj me obli iz momenta... Murinjovu ovakvu taktiku ne mogu da smislim, ma kakva god bila opravdanja i razlozi i koliko god to možda i bilo opravdano ostvarenim ciljem. Nikada nisam i nikada neću biti poklonik ovakvog fudbala i taktike. Ima malo, ali braniti se protiv Selte na Old Trafordu sa posedom lopte od 39%, jednostavno ne priliči. Umalo da mu se sve obije o glavu i sezona uruši kao kula od karata. Na kraju se izvukoše nekako. Nadam se da će se u finalu odigrati kako treba i doliči jednom Mančester Junajtedu. Još jedan korak, još samo jedan.

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 12.05.2017
13:49

U pravu si za Roha,njega sam zaboravio da pomenem. Steta samo sto od pocetka nije igrao u tandemu sa Bailijem jer su se dobro slagali kasnije. Sad bi vec bili odlican tandem i mozda Murinjo ne bi morao da dovodi stopera za prvu postavu.

avatar
Thursday, 11.05.2017
23:18

Kakva utakmica Liona i Ajaksa,ono je bilo uzivanje da se gleda...

avatar
rossoneroug
Thursday, 11.05.2017
23:17

Dolberg je buducnost fudbala ... Bravo za momke Ajaxa zasluzili su... Mlad i perspektivan tim....

avatar
Garban
Thursday, 11.05.2017
23:13

Neka se Murinjo zahvali onom Gudeteju što je promašivao boga oca u obe tekme, i sad u produžecima za finale.

avatar
HHadzimontagic
Thursday, 11.05.2017
23:12

Dajte Murinju za protivnike Empoli i Leganes, mozda tada Junajted dobije protivnika glatko.

avatar
Elliott Roger
Thursday, 11.05.2017
23:26

Dajte Barseloni sudija, dajte Barsi penala... Dajde Barsi Oskara za glumu.

avatar
Roj Kin 16
Thursday, 11.05.2017
23:08

Dobro je došla tuča ovom meču( Junajted- Selta) jer je digla napetost maksimalno.. Šteta što smo bez Bailija u finalu, ali mogli smo i bez Valensije da ostanemo.. Zasluženo finale, a sad po treći trofej ove sezone i u LŠ!!!! GGMU!!!!!

avatar
Djordjo COYG
Thursday, 11.05.2017
23:23

Onaj Liga Kup rezervi se racuna u trofej?

avatar
lonchy2909
Friday, 12.05.2017
19:30

Ja sam kao navijac Junajteda zaboravio kada ste to vi nesto osvojili. Od one Lige sampiona jjel to bese 2005? Mozda ste uzeli ovamo i neki fa kup ili liga kup, ali se ja nesto ne sjecam?

avatar
MANUTD
Friday, 12.05.2017
00:49

Sto ga je Arsenal zajedno sa navijacima slavio kad ga je osvojio? Sto ga je FA oznacila kao trofej?

avatar
Adnan
Friday, 12.05.2017
00:00

Da je Arsenal ga osvojio,imali bi paradu po gradu.

avatar
audispirit
Thursday, 11.05.2017
23:08

Gledacemo i UTD sledece godine u LS...

avatar
The Truth
Thursday, 11.05.2017
23:05

Veliki sam fan engleskog fudbala ali ovo sto igra Junajted lici na sve sem na fudbal.Navijam za Ajax u finalu!

avatar
Golzalo Higuain
Friday, 12.05.2017
00:20

engleski fudbal je smjesan! dobro je da su seltu prosli

avatar
Petar Pan
Friday, 12.05.2017
15:21

Jok italijanski fudbal je bas super , Juventus osvoji titulu pocetkom Januara , Cirkus od lige . U Premijer ligi barem svaki klub moze da pobedi svakog , nema sigurnih bodova.

avatar
_MUFC_
Thursday, 11.05.2017
23:04

Veoma napet kraj meča.Ova utakmica kao i mnoge prije nje su se morale ranije završiti.Odlična asistencija Rašforda kod Felainievog gola.Mihtarijan je imao odlične driblinge.Blind nesiguran tokom cijelog meča.Nepotrebna svađa na kraju meču,bez veze su dobili crveni karton i jedan i drugi.Mora ovo mnogo bolje u finalu,mora se utakmica ubiti a ne zadovoljavati se sa 1:0 i strahovati do krka meča.Vjerujem da ćemo osvojiti Ligu Evrope ali moramo bolji biti.GGMU!

avatar
aleksaGGMU
Thursday, 11.05.2017
23:04

kad ide lopta na blinda setim se svih molitvi i sto znam i sto ne znam.BRAVO UNITED samo jako :)

avatar
Zoki N1
Thursday, 11.05.2017
23:04

E moj junajtedu na šta ti spade....kad je meni ovako kad gledam ovo mogu misliti kako je SAF i legendama junajteda 🤔🤔🤔 Murija ne bi da kom.

avatar
MANUTD
Friday, 12.05.2017
00:48

Secas li se kako je SAF igrao protiv Barselone na OT?

avatar
Nudzeim1983
Thursday, 11.05.2017
23:04

Man utd nula veceras kako ih je Celta ubila igrom i na kraju sreca spasila Utd

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 11.05.2017
23:19

Murinjo legenda cuva rezultat iz prvog meca. A i kad nam se vec posrecilo da damo gol iz mrtve igre,trebao je da im kaze da napadnu i da rese sve. Al on ne moze da zivi ako ne postavi bunker,ove sezone je cesto igrao ofanzivno i verovatno vise ne moze da izdrzi :) Junajted ne sme da bude tim koji prepusta posed lopte i konrolu utakmice protivniku na Old Trafordu.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 11.05.2017
23:26

I ne treba da izdrzi. Covek je video da ljudi iz pet zicera daju jedan gol i resio da se vise ne zajebava jer ce popiti otkaz za nepunih godinu dana... Na leto ce juriti napadace koji koriste sanse, a onda ponovo krenuti ofanzivnije kao do pre nekih mesec, dva...

avatar
Thursday, 11.05.2017
23:04

oštetili su ajaks ,ali opet smo prošli ,a sad u finalu dobit mančester

avatar
Thursday, 11.05.2017
23:03

bravo za Junajted

avatar
Chelseamacedonia
Friday, 12.05.2017
03:27

nadam se da je ovo bilo ironija

avatar
Friday, 12.05.2017
17:11

ne nije bila ironija. posle Reala su mi Junajted,Milan i Inter omiljeni klubovi

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 11.05.2017
23:03

Samo sto me nije strefila srcka kod onog zadnjeg napada Selte. Baili ludak,ne znam zasto se glupira i dobija crveni. U finalu ce odbrana bez njega biti mnogo slabija ali bitno je da smo prosli.

avatar
Adnan
Thursday, 11.05.2017
23:03

Koliko je Baili glup ja ne mogu da vjerujem,tresem se.Bolje sto je dobio crveni sad,nego da kiksa protiv Ajaksa ovako,nevjerovatno glup igrac.

avatar
Nikki92CFC
Thursday, 11.05.2017
23:32

I jedini koji zna nesto u odbrani Junajteda.

avatar
lonchy2909
Friday, 12.05.2017
19:34

Jones da nije povredjen je bolji od bilo kojeg vaseg stopera. Roho se strasno popravio, a Valencija je odlican na desnom beku. Tako da mi imamo muke sa lijevim bekom i zdravljem nasih stopera. Smoling je drvo, to se svi slazemo, ali ako Baji jedini valja, onda u cijeloj ligi valjaju dva stopera.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 11.05.2017
23:02

FINALEEE FINALEEE FINALEEE PLACITE HEJTERII FINALEEE, igra je losa, bespotreban crveni Bajia ali nema veze, BLIND RUPCAGA pod hitno da ga uvalimo nekom! Na leto top pojacanja i da se spremimo za sledecu sezonu! U finalu ne sumnjam da pobedjujemo, ipak je to MURINJO! FINALEE FINALEE !!!

avatar
VernesDelic8 LFC
Thursday, 11.05.2017
23:15

Pa sta se radujes toliko nJos nista nije gotovonMada navijam za vas da osvojite nAli dabogda se dobro iznervirali ko sto i mi znamo

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 11.05.2017
23:16

Inace sam umro u poslednjoj sekundi, ne znam za vas...GGMU!!!!!!!!

avatar
(anti)talentovan lik
Thursday, 11.05.2017
23:02

Kako mi je drago samo zbog Spanaca sa sajta sto su najavljivali Seltu kao da je u rangu Milana od prije desetak godina lol

avatar
Ronaldo da Lima
Thursday, 11.05.2017
23:13

Selta je jos mogla da prodje i bila je bolja u Mancesteru. Sramota da klub sa takvim budzetom je bio bolji od Mancestera. Ali Junajtedovi igraci su morali da se izlezavaju na kraju i trose vreme kako bi se provukli u finale. Ovaj Junajted da igra protiv Reala i Barse, sluzio bi samo za gol razliku

avatar
MANUTD
Friday, 12.05.2017
00:47

Kako ti to znas da bi oni sluzili za gol razliku? I sam si nedavno spomenuo kako je Fergusonov Junajted gubio od Bilbaa, a eto opet, isti je dobijao i Barselonu i Real. To nagadjanje ti ne pije vodu.

avatar
Adnan
Friday, 12.05.2017
00:02

Jest Selta je bila bolja,zato su ispali hahahaa koja glupost,Real i Barsa bi ispali od PSGa i Bayerna bez ozbiljnih sudijskih greski,a i Atletiko se je provukao protiv Lestera.

avatar
Luka Modric
Thursday, 11.05.2017
23:22

Eto hvala bogu da tim sa sredine spanjolske lige ocita lekciju jednom od vodecih klubova engleske na njihovom stadionu pa da se vidi kako je ipak spanjolska najjaca liga

avatar
Jerome Drake
Thursday, 11.05.2017
23:02

Covece, uvukao nam se strah u kosti od neke Selte tamo. Pa ono na kraju kad je moglo sve da ode dodjavola. Inace ova igra Junajteda ruku na srce ne valja 5 para

avatar
Can Demir1
Thursday, 11.05.2017
23:02

Hvala Celti na golu, uzele se dobre pare :D

avatar
Vlada Canada
Thursday, 11.05.2017
23:02

Fenomenalna Liga Evrope !!!

avatar
John Cena
Thursday, 11.05.2017
23:01

Uzbudljivo u oba meca u poslednjih 10 minuta. Gudeti ce se ceo zivot kajati za onaj promasaj u poslednjoj sekundi

avatar
Adnan
Friday, 12.05.2017
00:03

Covjek ima sansu da ubaci loptu u prazan gol,puca,pogodi sebe u ruku hahaha

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 11.05.2017
23:01

Bravo za Bajia, sto covek da igra u finalu kad ne mora. Ima viska igraca i ovako...

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 12.05.2017
01:20

Da ti odgovorim na onaj prethodni komentar,tamo ne mogu. Ne zna se dal je gore kad napadamo il kad se branimo. Napadaci nikako ne mogu da pogode zicer,a kad se branimo,moras da se uzdas u Blinda,Smolinga,Darmijana... Baili je ove sezone sasvim solidno igrao a sad nece biti u finalu. Ja se najvise uzdam u mladost igraca Ajaksa,prosek godina ce im biti oko 22,nikad nisu igrali tako veliku utakmicu,u Junajtedu neki igraci znaju sta je veliko finale pa se nadam da ce to presuditi. Junajted ima iskusnije igrace sa iskusnijim trenerom.

avatar
Alex DeLarge
Friday, 12.05.2017
13:49

Mi imamo prilicno losu odbranu, od dve sanse obavezno primamo bar gol. Trik je u tome da u sredini trce ko zunzare pa generalno malo golova primamo. Napad je van svakog komentara. Ne secam se da sam ikad video toliko promasenih sansi u jednoj sezoni. Apsolutna nekoncentracija i neuigranost. Lingard u prvom mecu ima sansu da resi sve sa 0:2, on se kao volina zalece i hvata neki spoljni volej sa 11 metara, masi ceo gol. Rasford sinoc masi zicer za 2:0, Mihtarijan posle njega. Sta reci...

avatar
Thursday, 11.05.2017
23:01

Ovaj Guideti nek menja sport.

avatar
Pukovnik
Friday, 12.05.2017
00:02

I onaj sto mu je dodao, ne znam sto je ne zavali sam

avatar
SERBON
Thursday, 11.05.2017
23:01

Kako se izvukao Ajaks, poslednjih petnaestak minuta bukvalno nisu znali gde su! A tek šta Selta promaši na kraju...

avatar
Gorčilo
Thursday, 11.05.2017
23:00

Umalo Selta da uništi Junajtedu sezonu u 96 minutu. Mnogim navijačima Junajteda je zastalo srce u onom trenutku.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 11.05.2017
23:17

Ako cemo iskreno, totalno bespotrebnih 6 minuta nadoknade. Bas onako isiljeno, spektakla radi...

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Thursday, 11.05.2017
23:53

Inače igrači koji su najviše mašili zicere su Ibrahimović, Pogba i Miki, sve igrači koje je Murinjo doveo. Odgovor na gornji komentar.

avatar
Elliott Roger
Thursday, 11.05.2017
23:48

Sramota je da prvak engleske ne uputi niti jedan udarac u okvir gola na Old Trafordu.

avatar
Nikki92CFC
Thursday, 11.05.2017
23:34

Sramota na sta je spao Junajted da brani kuci remi protiv Selte i trosi vreme. Trebalo je i vise od 6.

avatar
Thursday, 11.05.2017
23:00

Na sta je spao ovaj Junajted,da se kod kuce blamira sa Seltom ekipa smesna pod Fergusnom to bi bilo ovoj Selti ekipi 4-5 komada u mrezi...Murinjo ce da unisti Junajted ima da se oporavljaju 5.godina posle njega...

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 11.05.2017
23:15

Pa kako bre Selta nije prosla prognozeru najveci na ovom sajtu? Sta se desilo? Sreca 100% trebao Junajted 5 crvena da dobije i za Seltu jedno 10 penala jel tako?

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 12.05.2017
00:13

Sramota je ako se zadovoljavate da prodjete u finale sa onakvom igrom ja licno smatram da je trofej najbitni u sportu ali ljudi dodju i da pogledaju utakmicu da uzivaju u fudbalu a ne samo da odlaze u muzej gledati trofeje jer pored trofeja se pamte i dobri mecevi golovi potezi ne samo obilazenje muzeja gdje stoje trofeji.Sa Murinjom nek vam je bog na pomoci sreca pa ga se mi rjesismo ovo isto sve sam gledao u Celziju hvala bogu pa ode progledali smo sto govore rezultati i tabela.

avatar
Elliott Roger
Thursday, 11.05.2017
23:49

Plaču za Murinjom, još uvek kmeče.

avatar
Elliott Roger
Thursday, 11.05.2017
23:38

Pokazao je on kakva je neznalica, da ima srama(kijeg nema) nebi dolazio na ovaj sajt.

avatar
Djordjo COYG
Thursday, 11.05.2017
23:27

Pa na srecu nisu prosli sta nije jasno Pogba vredi kao njihova cela Ekipa njihov najbolji igrac Iago Aspas nije uspeo u Engleskoj pa ti gledaj koliko je Mutd jaci od njih al samo na papiru

avatar
Thursday, 11.05.2017
23:23

Lave jadni ste,pa necete videti ni TOP 4 sledece sezone imate smesnog trenera,zapravo Celzijev otpad,uzivaj u njemu:)

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 11.05.2017
23:22

Ekipa koja vec mesec dana igra sa rezervnom postavom u ligi samo zbog ove dve utakmice, najvaznije u njihovoj istoriji... Iskreno, boli me cose kako igraju ove sezone, samo neka osvoje LE i neka se nadju u LS. Za utiske igraju budale... A onda neka pokupe sve sto moze da se pokupi, nije lose maznuti i Niangolana uz Grizmana . Potrosice onaj ludak Pep grdne pare, valja mu parirati sledece sezone...

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 11.05.2017
23:00

Koliko srece za ajaks..Trebalo je biti 6:1 nAli i u amsterdamu 6:1 za ajaks. Junajted opet srecno . Potroslili svojim lezanjem i foliranjem celu nadoknadu . Idemo ajaks!

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 11.05.2017
23:15

Hoces maramicu?

avatar
Emperador(2018)
Friday, 12.05.2017
12:43

Eliott Roger zaboravio si tim koji vam je u dva meca dao petardu i koji je SAMPION!

avatar
Emperador(2018)
Friday, 12.05.2017
12:43

2 0 jace od 5 0

avatar
Emperador(2018)
Friday, 12.05.2017
07:39

Nikki92Cfc ne bi ih pregazio.

avatar
Chelseamacedonia
Friday, 12.05.2017
03:36

imas Sampanjca slucajno? treba nam za slavlje za Shampiona PL.

avatar
Elliott Roger
Friday, 12.05.2017
00:19

I takve kao Čelzi koju su u rangu Selte.

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 11.05.2017
23:39

Ahahahahaahhahahahahahah neka. Samo ovakve I mozes pobediti . -19

avatar
Elliott Roger
Thursday, 11.05.2017
23:38
avatar
Nikki92CFC
Thursday, 11.05.2017
23:36

Sto maramicu? Ja sam rekao jos pre 5 meseci da Junajted sigurno osvaja LE. Ali zalosno je kako igra i protiv kojih timova se branite i to kuci. Sve manje od 4:0 je bruka protiv Selte. Lion bi vas pregazio ali imate srece pa idete na Ajaks.