Napokon! Pogba odlučio i otvorio vrata za Srbina?!

Autor: Boris Jovanović
utorak 12.04.2022.
08:30
Izvor: Sportske.net

Čini se da nema više dileme...

EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Pol Pogba će napustiti Mančester Junajted, to je već poznato, ali izgleda da je rešio i gde će igrati narednih sezona.

Na stolu su bile tri opcije, ona za koju je bio najviše zainteresovan, Real, neće se ostvariti, "Los Blankosi" imaju druge ideje.

Rajola se sastao sa Leonardom, mediji pišu da je dogovor praktično postignut, Juve nema novca, pa se Pogba vraća u rodni grad. Za njega i nije, kako je rekao svojevremeno, posebno vezan, kao ni za PSŽ, ali to je zaboravljeno, iako navijači sumnjaju da je pristalica najvećeg rivala, Olimpika iz Marseja. 

Svejedno, ova Pogbina odluka znači mnogo i za sudbinu Sergej Milinković Savića.

Sada je jasno da je on prva meta Juventusa na leto, pokušaće sve da ga dovedu, i dalje pokušavaju da ubace nekog od igrača u čitav sporazum jer su 70 miliona papreni. Ipak, Alegri insistira da srpski "Narednik" pojača Juve i reši hronične probleme u veznom redu. 

I sam Sergej naginje ka Juventusu, ali odlučivaće Lacio koji će jednostavno prodati igrača najboljem ponuđaču.

To može da bude i Mančester Junajted, ali oni treba prethodno da reše mnoge stvari, počev od trenera, do same organizacije kluba i kompozicije ekipe, pa se Juve nada da će uspeti to da iskoristi.

Što se Španije tiče, ranije je pominjan Atletiko, Simeone veoma ceni Sergeja, a što se Reala tiče, ta priča, kako se saznaje, nije realna u ovom trenutku.

I Atletiko i Real će na teren danas i sutra, bore se za polufinale Lige šampiona. Real je objektivno bliži posle pobede u Londonu protiv Čelsija, što se Atletika tiče čeka ih težak posao, iako Siti ima "samo" 1:0 iz prvog meča. AdmiralBet je pravo mesto da proverite teorije o ishodima, mi smo se odlučili za pobedu Sitija na "Vandi", ali i golove u obe mreže u susretu Reala i Čelsija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke