Napusti PSŽ da bi uspeo, ova Liga šampiona to i dokazuje!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 07.04.2022.
12:00
Izvor: Sportske.net

Čak trojica od osmorice trenera u LŠ su vodila "Svece".

EPA-EFE/Sergio Perez
EPA-EFE/Sergio Perez

Povezane vesti

Pariz Sen Žermen će i ovu sezonu završiti bez trofeja Lige šampiona, a da neka zla kob stanije na "Parku prinčeva" pokazuje i podatak da su čak trojica od osmorice trenera u završinici elitnog takmičenja vodila ovaj francuski klub.

Reč je o Unaiju Emeriju, Tomasu Tuhelu i Karlu Anćelotiju, od kojih su poslednja dvojica osetila slast osvajanja "ušatog trofeja", dok je aktuelni trener Viljareala poznat kao specijalista za Ligu Evrope (raniji UEFA Kup).

Velike su šanse da čak dvojica od spomenute trojice izbore polufinale Lige šampiona, dok sama činjenica da Tuhel brani trofej koji samo godinu dana ranije nije uspeo da osvoji sa PSŽ-om govori dosta.

Emeri je u sredu uveče tukao veliki Bajern, a posle meča je uprvo upitan šta misli o ovom podatku.

"To znači da su oni dobri treneri. To što nisu uspeli u PSŽ-u treba tražiti razlog u nečemu drugom. Rekao sam Naseru da će osvojiti Ligu šampiona. Neko mora da podigne lestvicu", kazao je španski stručnjak.

Podsetimo, Viljareal je u sredu uveče imao više od igre protiv velikog Bajerna, a u revanšu za pet dana imaće priliku da nemačkog giganta baci na koleka i dođe do polufinala Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke