Naslovna strana ''Marke'' - On će biti novi selektor Španije?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.07.2018.
00:18
Izvor: Sportske.net

Tiražni španski list kao udarnu vest najavljuje rasplet posle odlaska Fernanda Jera.

EPA/DIEGO AZUBEL
EPA/DIEGO AZUBEL

Povezane vesti

Pitanje selektora reprezentacije Španije iznenada je postalo aktuelno pred sam početak Mundijala, kada je Lopetegi smenjen zbog prihvatanja ponude Real Madrida.

Fernando Jero se prihvatio ''vrućeg krompira'', preuzeo je selekciju tokom Mundijala, ali posle eliminacije već u osmini finala, u duelu sa domaćom Rusijom, Jero je odlučio da se povuče i selektorska pozicija je ponovo ostala upražnjena.

Naravno, kako se i očekivalo, španski mediji su ekspresno počeli da najavljuju ime novog selektora, a u tome prednjači ''Marka'' koja kao udarnu vest na svojoj naslovnoj strani za ponedeljak ističe svoja saznanja da će Luis Enrike biti novi selektor reprezentacije Španije.

Četrdesetosmogodišnji Enrike je posle odlaska sa klupe Barselone više meseci figurirao kao potencijalno rešenje za klupu Čelsija, ali najnoviji događaji u nacionalnom timu mogli bi da ga navedu na ostanak u domovini.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 09.07.2018
08:42

Ima samo tako da se usrece...

avatar
P. S.
Monday, 09.07.2018
02:12

Bolje rešenje bi im bilo da raspuste reprezentaciju.

avatar
El Nindža
Monday, 09.07.2018
01:45

U prvoj sezoni u Barsi je imao dobre trenerske poteze, Barsa igrala fenomenalan fudbal i osvojio tripletu. U druge dve Barsa i nije baš igrala lepo, ali je osvajala titule. Takođe sam i čuo da je Roma, a naročito Selta igrala lep fudbal sa njim (nisam ih pratio), ali je nekako nedefinisano kakav je on zapravo trener. Ovo mu je prilika da vidimo, ako je ovo tačno, srećno Lučo.