Nastavak grčkog ludila - Marinakis incident nazvao "bajkom", lekaru stižu pretnje smrću!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 22.10.2023.
23:45
Izvor: Sportske.net

Ovo je izjava Evangelosa Marinakisa, vlasnika Olimpijakosa, posle utakmice...

Nottingham Forrest
Nottingham Forrest

Povezane vesti

Igrao se 54. minut kada je sve stalo. 

Utakmica Olimpijakosa i Panatinaikosa neće biti završena na terenu, biće to slučaj za zelenim stolom, a šta kaže predsednik Olimpijakosa Evangelos Marinakis posle svega?

Podsetimo, igrač Panatinaikosa Huankar se povredio dok se zagrevao i to zbog bačene petarde, iznet je na nosilima sa terena, a igrači Panatinaikosa su odmah izašli sa terena i nisu se vraćali, iako su dobili narednu u jednom trenutku da to učine jer je zvanični lekar meča napisao u svom izveštaju da je Huankar dobro.

"Ono što je lekar utakmice napisao jeste njegovo mišljenje sat vremena posle incidenta. Klinička slika igrača je bila zadovoljavajuća. Sa druge strane, on nema laboratoriju da uradi ostale testove, da vidi da li je igrač spreman da igra ili ne. Prema pravilima, trebalo je da ga ispitaju, ali nemamo mašine na našem stadionu", rekao je Evangelos Marinakis posle svega što se večeras dešavalo. 

Čini se da je nazvao španskog fudbalera i lažovom, jer smatra da je sve ovo "bajka". 

"Bilo je tamo igrača i jednog i drugog tima koji su se zagrevali, ali samo jedan fudbaler je osetio nešto u ušima, a da ga petarda nije ni dotakla. Rekao je da se oseća nešto u ušima zbog petarde i da zbog toga nije mogao da ustane. Videli smo ga i kako nosi kragnu, ovakve vrste bajki odavno nismo gledali", rekao je Marinakis. 

"Sećam se Olimpijakosove utakmice protiv njih na strani, bilo je 40-50 ljudi koji su bacali improvizovane bombe. Igrali smo utakmicu i nisu pravili probleme. Finbogason je izgoreo nogu, a danas lekari nisu videli nikakvu štetu. Prema lekaru, klinička slika je zadovoljavajuća. Panatinaikos je želeo da ga odvede u bolnicu", rekao je Marinakis.  

Naravno, podsetio je na utakmicu koja je nedavno odigrana i na kojoj je takođe bio prekid. 

"Videli smo šta se desilo na meču Panatinaikosa i AEK-a. Od sada, kada se čuje petarda, svako će da se oseća malaksalo. Umesto da idemo jedan korak napred, mi idemo deset koraka unazad. Da sam na mestu predsednika Panatinaikosa, nastavio bih utakmicu", rekao je on. 

Inače, iako su internetom kružile fotografije pomenutog lekara sa Marinakisom, predsednik Olimpijakosa kaže da ga ne poznaje. 

"Lekara ne poznajem od ranije. Ako je on rekao da je Huankar dobro i zadovoljavajuće, onda verujem da je meč mogao da se nastavi. Govorimo o igraču koji se zagrevao, nije igrao", rekao je Marinakis.

Od strane navijača Panatinaikosa lekar sa ovog meča je dobijao razne pretnje.  

"Lekar mi je rekao i da je dobio pretnje smrću i da su mu pominjali majku. Rekao sam igračima da budu spremni, da igramo dobro, postigli smo gol i da verujem da ćemo pobediti. Čak su i igrači Panatinaikosa želeli da nastave. Svi smo želeli da se derbi završi. Sada će se sve rešavati na drugom mestu", zaključak je Evangelosa Marinakisa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke