Nastavak slučaja "Pogba" - Brat spomenuo i Orijea, vrač od 4 miliona evra?

Autor: Stefan Matić
petak 23.09.2022.
10:50
Izvor: Sportske.net

Stariji brat podelio nove informacije.

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Slučaj "Pogba" se nastavlja. 

Francuski mediji redovno prenose informacije o pokušaju kidnapovanja Pola Pogbe, te traženog otkupa u visini od 13 miliona evra. Matijas Pogba, stariji brat fudbalera Juventusa ima bitnu ulogu u svemu, kao i vrač. 

Ponovo se oglasio Matijas Pogba, bivši fudbaler se trenutno nalazi u policijskom pritvoru. On tvrdi da je Serž Orije (nekadašnji fudbaler Totenhema i PSŽ-a) preporučio vrača Polu, navodno je vrač odigraobitnu ulogu u povratku Pogbe u Mančester Junajted.

 Matijas tvrdi da je vraču Pol do sada uplatio minimum četiri miliona evra. Što se tiči "Mbapeove kletve", Matijas kaže kako je Pogba zamolio vrača da baci kletvu na Kilijana pred utakmicu Mančester Junajteda i PSŽ-a u okviru Lige šampiona igranom 2019. godine.

Pogba je bio itekako zadovoljan radom vrača pošto mu je pomogao da osvoji Svetsko prvenstvo 2018. godine. 

"Danas, ono čemu se nadam jeste da će se moj brat probuditi. Želim od njega da preuzme odgovornost i izvuče našu porodicu iz smrtonosnog nereda u koji nas je uvukao. Mogu me ubiti bilo kada zbog njega. Ja samo želim normalan život. Posao vrača je bio da predvidi Polovu budućnost, da zasija, poboljša njegove partije, sabotira mečeve, baca čini na neprijatelje ili druge fudbalere kako bi im uništio potencijal. Pol se čuo sa njim jednom ili dva puta mesečno, plaćao je od 75 hiljada evra do 100 hiljada evra svakog puta", izjavio je Matijas Pogba. 

Neverovatna dešavanja oko Pola Pogbe koja će se zasigurno nastaviti. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak