Navijači Arsenala će baš žaliti, potpis koji nije smeo da izmakne!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 18.02.2021.
09:40
Izvor: Sportske.net

Venger bio blizu poslednjeg velikog posla.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Zvezda Pariz Sen Žermena Kilijan Mbape zasenio je ove nedelje fudbalsku Evropu het-trikom protiv Barselone na Kamp Nou u osmini finala Lige šampiona.

Tema broj jedan prestižnih sporstih listova nije zaobišla ni nekadašnjeg menadžera Arsenala Arsena Vengera, koji je otkrio da je svojevremeno bio nadomak dogovora sa francuskim superstarom u vezi sa prelaskom u Arsenal.

U to vreme Mbapeov ugovor sa Monakom je isticao, a Venger je boravio u kući fudbalera s namerom da ga ubedi da pređe u London.

"Pričali smo s Mbapeom. Bio sam u njegovoj kući kada mu je ugovor sa Monakom bio pri kraju. Mogao je da dođe u Arsenal bez obeštećenja", rekao je Venger gostujući u studiju BeIN Sportsa.

Ovu neodlučnost iskoristio je PSŽ koji je svetskog šampiona sa reprezentacijom Francuske najpre doveo na pozajmicu poslednjeg dana avgusta 2017. godine, a nepunih godinu dana kasnije njegov ugovor je otkupljen za 145 miliona evra.

Ostaje pitanje koliko će se 22-godišnji Francuz zadržati na Parku prinčeva budući da mu ugovor ističe na leto 2022. godine, a zainteresovanih strana je mnogo.

Podsetimo, juče smo pisali da je PSŽ odredio da sloboda fudbalera vredi 200 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke