Navijači digli glas, primetite Jovića! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 24.08.2019.
21:06
Izvor: Sportske.net

Šta navijači kažu o Jovićevom meču?

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Luka Jović je danas ponovo dobio šansu kod Zidana, odigrao je skoro pola sata, ušao umesto slabog Iska i sve što je uradio jeste - stativa.

Fantastično je skočio, ali nije uspeo da pogodi mrežu golmana gostiju.

Kakvi su komentari posle utakmice?

Nije ih bilo puno, ali oni koji su komentarisali njegovu igru primetili su da ga saigrači nisu previše primećivali, pre svih mislimo na Viniciusa.

Evo nekih tvitova.
"Nekoliko sekundi na terenu i Jović već pokazuje Benzemi kako treba da napadne centršuteve" "Potrebni su nam Karim i Jović zajedno na terenu" "Jovićev prvi kontakt sa loptom i stativa za  manje od 30 sekundi" "Jović je možda napravio loš izbor u svojoj karijeri" "Jović veoma dobro pokriva teren nakon pet minuta utakmice" "Primio je jednu loptu u kaznenom prostoru. Jednu, za 20 minuta..." "Imam izazov za igrače Reala. Primetite Jovića!"

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 25.08.2019
09:34

Neki igraci Reala ga sabotiraju.

avatar
Mangus
Saturday, 24.08.2019
21:37

Pjbg, bez saigrača nema leka

avatar
Offside
Saturday, 24.08.2019
21:20

Luka je radio ono sto je trebao da radi Benzema-da bude u 16 i trazi sut glavom,tu je najjaci...
On covek citavu utakmicu pokusava da bude valjda plej ja stvarno ne znam sta je on danas igrao,odnosno sta je hteo da igra.
Luka sa druge strane ne bi trebao da trazi suteve glavom jer je on vise tehnicar nego skakac i razbijac,on bi trebao da hvata odbitke i dobre lopte u prostor.A takve lopte nema jer ga igraci ni neprimecuju jer su svi sebicni ili sa pogledom metar od sebe,bez vizije i pregleda igre.Lepo je neko gore napisao-Realu trebaju Jovic i Benzema u igri a ne Rodrigez i sebicni Isko.
Real bi sa 2 napadaca dobio mogucnost da jednog traze centarsutevima a drugog dugim loptama,dakle razlicit profil napadaca.
Ova taktika sa 4-3-3 ocigledno nece ici ni ove sezone zato i treba probati sa 2 napadaca a iza njih da bude Azar.
Ovo je samo moje misljenje...

avatar
GoHardV3
Saturday, 24.08.2019
21:07

Polako, igrao je 10, sad 30 polako ga uvodi Zidan. Mada je protiv ovakvih bunker ekipa morao sto pre da udje, nema mnogo pomoci od 170 visokog benzeme protiv bunkera, tek je dao gol kad su se iole otvorili i to majstorijom.