Navijači Haife gledaju Stanoja kao ikonu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.12.2014.
22:00
Izvor: Sportske.net

Sezona koja je počela incidentima na pripremama u Austriji a nastavljena serijom loših rezultata u izraelskom šampionatu polako postaje mnogo bolja za ekipu Makabi Haife koju sa klupe vodi Aleksandar Stanojević.

maccabi-haifafc.walla.co.il
maccabi-haifafc.walla.co.il

Povezane vesti

Posle sedam odigranih utakmica u izraelskom šampionatu Haifa je imala skor od dve pobede i pet poraza pa je bivši trener Partizana odlučio da ponudi ostavku za koju predsednik kluba nije želeo da čuje.

Uz srpskog trenera stali su i navijači koje je kupio svojom harizmom a onda je na terenu stigla nagrada u vidu tri pobede na četiri odigrane utakmice. Ako se uzme u obzir da je jedan od ta tri trijumfa ostvaren u derbiju sa Hapoelom, jasno je zašto su navijači Makabi Haife poludeli za Stanojem.

"Impresioniran sam publikom, ne mogu normalno ni da govorim. Skandirali su moje ime, a moram da priznam da mi je bilo neprijatno da odem ispred tribine i da ih pozdravim, jer ništa nisam uradio. Ipak, ovog puta je bilo drugačije, podržavali su me iako sam zabeležio čak šest poraza" rekao je Stanojević nakon pobede nad imenjakom iz Netanje.

Makabi Haifa posle 11 odigranih utakmica u izraelskom šampionatu zauzima 5. poziciju na tabeli sa 15 osvojenih bodova, 10 manje od lidera Ironi Kairata.

"Sa publikom radimo neverovatne stvari, ovo je fantastično. Oni rade više od nas. Igraju sa nama i to je neverovatno, impresioniran sam. Ne prestaju da navijaju, igračima daju samopouzdanje. Ovo je sjajan momenat za nas, ali videćemo šta će biti" poručio je Stanoje.

Posle svega viđenog ne ostaje nam ništa do da konstatujemo da su, nakon navijača Partizana, pristalice Makabi Haife zavolele Stanojevića što svedoči o neverovatnoj harizmi mladog trenera koji i danas uživa veliko poštovanje među "Grobarima".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke