Navijači Junajteda upali na trening, reagovao i Matić

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 22.04.2021.
13:15
Izvor: Sportske.net

Sve je prošlo bez tenzije.

EPA-EFE/Martin Rickett
EPA-EFE/Martin Rickett

Povezane vesti

Grupa navijača Mančester junajteda pojavila se danas u trening centru ovog kluba "Karington" kako bi izrazila nezadovoljstvo nedavnom odlukom kluba da se pridruži Evropskoj Superligi.

Junajted je poput ostalih pet engleskih klubova odustao od prvobitne namere i izašao je iz takmičenja, ali dugo će još biti potrebno da porodica Glejzer, vlasnici kluba, objasne navijačima kakvi su im bili motivi za pristupanje Superligi.

Sa navijačima se ovog četvrtka suočio menadžer "crvenih đavola" Ole Gunar Solskjer, koji je i sam bio protivnik Glezerovih budući da je 2005. godine bio igrač kluba kada je ova porodica došla na čelo.

Osim Solskjera, sa navijačima je razgovarao njegov pomoćnik i bivši prvotimac kluba Majkl Kerik, ali i fudbaleri poput našeg Nemanje Matića.

Kako prenose engleski mediji, navijači su se pojavili u Karingtonu sat vremena pre početka treninga, ali su uprkos tome zatekli nekolicinu igrača i stručni štab.

Dodaje se da je došla i policija, ali da je Solskjer u prijateljskom tonu saslušao šta kažu navijači, kojima nije bilo dovoljno pismo Džoela Glejzera dan ranije.

Sve je proteklo mirno i navijači su do početka treninga napustili Karington.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke