Navijači Juventusa hoćete li prvo dobru ili lošu vest?

Autor: Boris Jovanović
utorak 05.07.2022.
07:22
Izvor: Sportske.net

Da li bi mogli da izađu jači ili slabiji?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Izgleda da su dve stvari vrlo blizu kada je Juventus u pitanju.

Prva je prodaja Matijsa DeLihta, mediji u Italiji kažu da je samo pitanje vremena, žuri se Čelsiju, ali se žuri i Italijanima koji moraju da traže zamenu, što će biti veoma težak posao.

Suma koju nude "Plavci" nije prešla 75 miliona plus bonuse, Juventus traži 100 što nije mala razlika, ali teško je verovati da će Englezi pristati. Druga varijanta uključuje kusur u igračima, Pulišiću i Verneru, ali i tu je teško naćin pravi odnost.

Holanđanin je prelomio, želi da ode, dobio bi ugovor na pet godina vredan 13 miliona evra po sezoni, što bi ga učinilo najplaćenijim defanzivcem na svetu. U trku je navodno ušao i Bajern koji je ovog leta doveo već dva pulena pokojnog Mina Rajole, Gravenberga i-Mazrauija, ali je teško verovati da ponudom mogu da pariraju.

De Liht odlazi, ali je Nikolo Zaniolo blizu. 

Naime, momak koji je Romi doneo golom Ligu Konferencija svim silama želi u Juve, sa druge strane on je prioritet "Bjankonera". Definisano je da nema nikakvih trejdova, pominjan je Artur, umesto toga formula bi bila pozajmica sa obaveznim otkupom, i na to "Vučica" pristaje. Ali, sa druge strane, procena se razlikuje, Roma traži 60 miliona, Juve bi dao između 45 i 50. Oni računaju da prodajom De Lihta dobiju novac za dva pojačanja, jedno je Zaniolo, drugo Kulibali.

Šta će od svega biti videćemo, ali i ovde smo u situaciji da se klubovima žuri da što pre završe posao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke