Navijači Lacija mogu da odahnu, uskoro pada veoma važan potpis!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 02.05.2021.
16:05
Izvor: Sportske.net

Lacio je danas pobedio Djenovu sa 4:3 i ostao je u trci za plasman u Ligu šampiona.

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Trener Lacija Simone Inzagi najavio je danas da će produžiti ugovor sa tim fudbalskim klubom.

"Moramo na pozitivan način da završimo sezonu. Dobro se slažem sa predsednikom (Klaudijom Lotitom), ne žurimo. Lotito trenutno ima nekih ličnih problema, a mi igramo utakmice na svaka tri dana. Neće biti problema", rekao je Inzagi za DAZN, preneli su italijanski mediji.

Inzagijev ugovor ističe na kraju sezone, a spekuliše se da bi mogao da potpiše jednogodišnji ugovor.

Lacio je danas pobedio Djenovu sa 4:3 i ostao je u trci za plasman u Ligu šampiona.

Lacio je poveo u 30. minutu golom Hoakina Koree, a prednost je udvostručio Ćiro Imobile iz jedanaesterca u 43. minutu. Fudbaler Lacija Adam Marušić postigao je autogol u 47. minutu, a zatim je strelac za rimski tim bio Luis Alberto u 48. minutu.

Četvrti gol postigao je Korea u 56. minutu, što je bio njegov drugi gol na utakmici, a zatim su strelci za Djenovu bili Djanluka Skamaka u 80. i Eldor Šomurodov u 81. minutu.

"Ekipa je bila dobra. Igrali smo veoma dobro 80 minuta. Mogli smo da postignemo i više od četiri gola. Imamo 11 uzastopnih pobeda na domaćem terenu, što je još jedan rekord. Ponosan sam što sam trener ovih igrača, želimo da završimo medju prve četiri ekipe", rekao je trener rimskog kluba.

"Igrali smo protiv dobrog tima sa mnogo kvalitetnih igrača, napravili smo mnogo šansi, nije lako protiv Djenove, ali zaslužili smo pobedu", dodao je Inzagi.

Lacio sada ima 20 pobeda i šesti je na tabeli sa 64 boda, ali iz 33 utakmice. Rimska ekipa će u sredu igrati zaostalu utakmicu 25. kola protiv Torina.

"Izgubili smo nekoliko bodova u prvom delu sezone, u drugom smo odlični, mi ni dalje želimo da se plasiramo u Ligu šampiona", naveo je Inzagi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke