Navijači Liverpula ponovo divljali protiv Sitija, napadnut i stručni štab?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 10.10.2018.
23:15
Izvor: Sportske.net

Ako se ovi navodi ispostave kao tačni, znamo kako se to rešava na Ostrvu.

Beta/Laurent Gillieron/Keystone via AP
Beta/Laurent Gillieron/Keystone via AP

Povezane vesti

Derbi u Premijer lige između Liverpula i Mančester Sitija prošao je u miroljubivom tonu, obe mreže su mirovale te se dugo iščekivani duel Gvardioline i Pepove filozofije ovaj put završio najnepopularnijim rezultatom 0:0.

Međutim, navijači Liverpula su izgleda rešili da održe i takozvano "treće poluvreme", nažalost van fudbalskog igrališta.

Napali su autobuse sa navijačima Mančester sitija, dok pojedini navijači "Građana" tvrde da su i treneri Sitija gađani flašama po izlasku sa terena nakon duela dva kluba.

Za sada su ovo samo navodi nekolicine predstavnika navijača plavog dela Mančestera, ali svakako treba ispitati moguće huligansko ponašanje navijača Liverpula.

Tim pre uzimajući u obzir i prošlo gostovanje "Građana" u aprilu kada su vatrene pristalice "Redsa" gađali autobus koji je prevozio same igrače i trenere trenutnog šampiona Engleske.

Britanska policija je saopštila da do sada nisu imali nikakve zvanične prijave, ali da će saslušati svakoga ko im ponudi dokaz za postojanje ovakvih napada.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_mladen_
Thursday, 11.10.2018
18:42

Da se bilo sta od toga desilo, sve novine bi pisale i ne bi ih niko mogao zaustaviti. Toliko svima smeta taj nebitni Liverpul, ali bukvalno je smesno kakve komentare ostavljate.

avatar
Paris Saint Germain
Thursday, 11.10.2018
10:03

30 godina bez titule uzima maha. shvatite ih....

avatar
LUZERPOOL
Thursday, 11.10.2018
02:01

Ovakav klub kao i navijaci su sramota teska.

avatar
Wednesday, 10.10.2018
23:33

Da su Zvezda ili Partizan ne sumnjam da bi bilo zabrane. Ovako ladovina

avatar
Merseysade Red
Thursday, 11.10.2018
07:58

Neka ti to, zbog ovih su se uveli najrigorozniji zakoni. Kamo srece da je i kod nas pa da sjede svi kao bubice bez ograde i gledaju fudbal.