Navijači Liverpula zbunjeni, Džerard u dosluhu sa legendom Junajteda

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 12.05.2021.
12:00
Izvor: Sportske.net

Vremena se menjaju.

Epa/Georgi Licovski
Epa/Georgi Licovski

Povezane vesti

Legendarni kapiten Liverpula Stiven Džerard, koji se po završetku karijere bacio u trenerske vode, otkrio je da mu u unapređenju veština na klupi Glazgov Rendžersa pomaže legendarni Ser Aleks Ferguson, bivšig strateg Mančester junajteda.

Džerardov ceo boravak u Liverpulu obeležili su dueli protiv najljućeg rivala na Ostrvu Mančester junajteda, a sve vreme na klupi "crvenih đavola" sedeo je legendarni škotski stručnjak.

Vremena su se sredinom prošle decenije promenila. Ferguson je 2013. godine napustio Junajted, a Džerard je dve godine kasnije završio karijeru u Liverpulu.

Od 2018. je na klupi Rendžersa, a javnosti je otkrio da je često u kontaktu sa Fergusonom.

"Dao mi je vremena da se čujemo telefonom i razjasnimo nekoliko pitanja koja se tiču mog vođenja Rendžersa. On je fantastična osoba. Voleo bih priliku da sednem sa njim i popijem kafu. Pristao je na to. On nije samo iskonski trener kakvog ga svi znamo", otkrio je Džerard koji je proglašen za trenera sezone u Škotskoj.

Podsetimo, Rendžers je na ubedljiv način ove sezone stigao do titule, a na dva kola pre okončanja sezone beži drugoplasiranom Seltiku čak 23 boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke