Navijači Milana besni na pohlepnu upravu, Gazidis gasi "požar"!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 05.09.2021.
16:23
Izvor: Sportske.net

Klub je ipak popustio.

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan se nakon duge pauze od sedam godina vratio u društvo najboljih evropskih klubova pošto je izborio plasman u Ligu šampiona.

Izabranici Stefana Piolija će u grupnoj fazi odmeriti snage sa Liverpulom, Atletikom iz Madrida i Portom, a klub je svojim cenama ulaznica za te mečeve razbesneo navijače.

Za prvu utakmicu protiv Atletika na San Siru, navijači na "zelenom" i "plavom" sektoru, gde se nalaze najvatreniji ultrasi, moraće da izdvoje čak 119 evra.

Ono što je posebno razbesnelo "rosonere" jeste podatak da isto mesto na istom stadionu u istom takmičenju gradski rival Inter protiv Reala ceni na 48 evra, dakle više nego dva puta jeftinije.

Navijači Milana su svoj bes iskazali na društvenim mrežama, u međuvremenu jedan od čelnika kluba Ivan Gazidis izdao je saopštenje u kojem navodi da će klub povući karte iz prodaje i pustiti ih uskoro po manjim cenama.

"Razumeo sam vašu zabrinutost i shvatio sam da se nismo uskladili toliko koliko bismo želeli. Stoga ćemo preispitati našu odluku i prilagodićemo cene ulaznica... Zbog toga će prodaja biti privremeno obustavljena", rekao je izvršni dikrektor kluba.

Pristalice Milana su jedva dočekale da se njihov tim vrati u Ligu šampiona, to je uprava želela da iskoristi kako bi zaradila još više, ali je ipak morala da popusti pred zahtevom navijača.

Gubici sa kojima se klub suočava već godinama prelaze preko 100 miliona evra, a povećani su usled pandemije korona virusa, i nemogućnosti prisustva navijača protekle godine

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke