Navijači pobedili, Markec ostaje!

Autor: Miloš Marković
petak 12.06.2015.
11:29
Izvor: Sportske.net

Ako je i postojala sumnja, više je nema.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Lazar Marković iza sebe ima sezonu u kojoj se nije proslavio u dresu Liverpula.

Ako ćemo analizirati razloge, dolazimo do činjenice da je Marković pokazao nedostatak samopouzdanja, što je zasigurno uslovljeno i time što ga je Brendan Rodžers forsirao na poziciji koja nije njegova prirodna.

Marković je odigrao 11 mečeva, osam puta ulazio sa klupe, na terenima Premijer Lige proveo 935 minuta.

Postigao je dva gola, zabeležio jednu asistenciju u domaćem takmičenju, uz prosečnu ocenu od 6.67.

Ipak, ona važnija ocena je stigla od navijača, koji i pored brojnih kritika na račun njegove igre, ne žele da odustanu od Srbina.

Juče se pojavila informacija da Benfika želi da vrati Markeca, čitali ste o tome OVDE,  da je zainteresovana za pozajmicu, ili za otkup za novac koji je i dobila, ali su navijači reagovali.

Ističući da Liverpul mora da pruži pravu priliku talentovanom momku, te da ima drugih koji pre zaslužuju da odu, pa i sam Rodžers koji je 'grešio više od Markovića', verne pristalice Liverpula kao da su 'oterale' Portugalce.

Jer, Ožogo javlja da je šampion portugalske lige odustao od Srbina i svog interesovanja, te da će Marković i definitivno ostati na Enfildu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 12.06.2015
12:04

Markovic je ofanzivac, ne igrac koji igra u dva pravca. Jeste da Morenu odgovara ta uloga, al Liverpool nema dva igrac atipa Moreno. A da nadju nekog takog na desnoj strani bice tesko, zato bolje da se trgnu i vrate Arbelou, pa da igraju sa normalnom cetvorkom u odbrani, vezu kako naprave i napad sa dva krila Ajb(Markovic(najbolje da se rotiraju, i sa druge strane nek dovedu pravog igraca, i napadac jedan Staridz ako nastavi da bude povredjen ne ce se racunati na njega ozbiljno, a ostatak je ravan cempionsipu.

avatar
Savoa
Friday, 12.06.2015
15:10

Kakav crni Arbeloa ??n:-D

avatar
Stevie G LFC
Friday, 12.06.2015
16:29

Pa msm da je igra sa 4 u zadnjoj liniji prava stvar , ali tesko da ce Arbelou moci vratiti sad kad Benitez preuzme Real, ali msm da Montoja ne bi bio lose rjesenje ili Klajn koji je vrhunsko rjesenje ali malo nerealno sa ovom politikom dovodjenja igraca!

avatar
zmajkula
Friday, 12.06.2015
12:00

Noooooooooooooooo puede serrrr.....

avatar
The KING(guapo)
Friday, 12.06.2015
11:57

Bice to kvalitetan bek,kada ga preradi Irski Mesar breni kao mleveno meso.#CFC

avatar
Sho KG LFC
Friday, 12.06.2015
12:49
avatar
The KING(guapo)
Friday, 12.06.2015
13:46

Okej Vatrogasac.

avatar
Real-an
Friday, 12.06.2015
11:44

Navikli i navijaci na prosjek ...

avatar
Skauzelija 86
Friday, 12.06.2015
11:43

Ako se sledeće sezone bude igralo sa normalnim krilima, on apsolutno mora da ostane. Ali ako opet budemo igrali sa krilnim bekovima, biće mi žao momka. Ali mislim da nećemo igrati sa krilnim bekovima, jer se povezujemo sa Čeriševim, Daglašom Koštom, Lavezijem i sličnim igračima, što ne bi imalo nikakvog smisla ako se neće igrati sa krilima. A i treba da napravimo igrača od Ajba, a sa onom formacijom ćemo samo da ga upropastimo kao Sterlinga.