Navijači PSŽ-a sve glasniji - hitan sastanak sa vlasnicima, problem su najveća imena!?

Autor: Ivan Cvetković
subota 25.03.2023.
17:57
Izvor: Sportske.net

Ne vide pristalice pariskog kluba u kakvu budućnost idu "sveci"...

EPA-EFE/Christophe Petit Tesson
EPA-EFE/Christophe Petit Tesson

Povezane vesti

Od sjaja do očaja.

Tako bi se mogla okarakterisati aktuelna sezona Pari Sen Žermena, iako je klub iz prestonice trenutno vodeći na tabeli Lige 1.

Ipak, zbog ogromnih ulaganja jasno je da ambicije ne staju u domaćim okvirima, pa je tako eliminacija iz Lige šampiona status Kristofa Galtijea dovela u još veću neizvesnost.

Katarskim vlasnicima sada problem prave i navijači čiji predstavnici traže sastanak sa predsednikom PSŽ-a Naserom Al-Kelaifijem.

Najvatrenije pristalice "svetaca" zahtevaju objašnjenje zbog još jedne sezone koja neće biti označena kao preterano uspešna, a istaći će i zabrinutost zbog budućnosti.

Naime, navijači smatraju da sportska politika nema nikakav konkretan pravac, te da sportski sektor samo kupuje velika imena ne vodeći računa o balansu tima.

Uz to, zamerke idu i, kako tvrde, previše komercijalnom pristupu poslovanja koji je postao prioritet u odnosu na fudbalske ambicije ekipe.

Ukoliko ne bude velikih iznenađenja, Pari Sen Žermen će sezonu završiiti sa samo jednim osvojenim trofejom u Ligi 1, pa je sasvim izvestan još jedan rastanak sa trenerom.

Samo, čini se da nije sve to čoveka na klupi svih ovih godina...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke