Navijači strahuju - Gde je Aleksandar Mitrović?!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 24.11.2021.
19:58
Izvor: Sportske.net

Nema zvaničnih informacija.

@FulhamFC/Twitter
@FulhamFC/Twitter

Povezane vesti

Najbolji strelac Fulama Aleksandar Mitrović nije se našao u protokolu menadžera Marka Silve za večerašnji susret sa Derbi Kauntijem u Čempionšipu.

Iako nije bilo najavljeno da su u pitanju povrede, Marko Silva će danas protiv Derbija biti bez nekoliko standardnih prvotimaca među kojima je i srpski golgeter Aleksandar Mitrović. Pored njega, nema ni Toma Kernija, a Majkl Hektor je na klupi.

Navijači ovog kluba na društvenim mrežama su odmah izrazili bojazan da je reč o povredama ili čak koronavirusu jer nema razloga da ih Silva izostavlja posebno nakon toga što tako nešto nije najavljeno.

S druge strane, moguće je i da portugalski stručnjak želi da odmori pojedine fudbalere jer igraju protiv poslednjeplasiranog tima na tabeli koji je zbog sankcija zbog lošeg poslovanja početkom sezone kažnjen minusom od 21 boda i tek sada su stigli na "nulu". Kiks bi ipak, mogao biti skup za Fulam, trenutnog lidera Čempionšipa sa bodom prednosti u odnosu na Bornmut.

Podsećamo, u španskim medijima su se pojavile informacije da je Viljareal zainteresovan za srpskog napadača, dok Englezi pišu da je Fulam pripremio novi ugovor za ubojitog špica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke