NBA superzvezda menja sport zbog Ronalda, Mesija i Benzeme

Autor: Filip Rodic
utorak 06.06.2023.
21:41
Izvor: Sportske.net

Sa svojim dimenzijama bi sigurno bio veliki problem između stativa.

EPA-EFE/STR
EPA-EFE/STR

Povezane vesti

Saudijska Arabija postaje glavna destinacija za vrermešne superzvezde koje su osvojile sve što se može i kreću sa mirnim završetkom karijera.

Kristijano Rolando je odigrao godinu dana u Al Nasru, Benzema je došao u šampiona Al Itihad, a Mesi je sve bliže Al Hilalu. Ovo okupljanje fudbalskih legendi je na trenutak namamilo Janisa Adetokumba na ideju da promeni sport kojim se bavi.

"Sedeo sam na kauču i gledao društvene mreže. Mesi, Ronaldo i Benzema, ako vam treba golman sledeće sezone, javite mi se", napisao je u šali nadmoćni Grk.

Adetokumbo bi sigurno zbog svojih 211 cm visine i 221cm raspona ruku bio velika muka za svakoga ko pomisli da šutne ka golu. NBA šampion, MVP final i dvostruki MVP regularnog dela sezone ima potpisan petogodišnji ugovor sa Baksima od 230 miliona dolara.

S obzirom da Fond za javna ulaganja Saudijske Arabije preuzima klubove tri fudbalska velikana i namerava još veća ulaganja, moglo bi da se desi da plate fudbalera u Arabiji budu tolike da ni NBA igrači ne bi imali problem da navuku kopačke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke