Ne može bez nemira u PSŽ, svlačionica nezadovoljna zbog Tuhela?!

Autor: Milovan Longinov
subota 26.12.2020.
09:04
Izvor: Sportske.net

U PSŽ uvek ima klanova i nesloga...

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Tomas Tuhel je dobio otkaz u Pari Sen Žermenu, u godini kada je stigao do finala Lige šampiona, pod izgovorom da je ove sezone već doživeo četiri poraza u Ligi 1 i da je jedva prošao grupnu fazu elitnog takmičenja.

Njegov odlazak mnogi igrači su doživeli kao neprijatno iznenađenje, a renomirani L'Ekip piše da je ovo bila tema na prepisci na grupi na Whatsappu.

Navodno, igračima nije jasno zbog čega je Nemac dobio otkaz u ovom trenutku, kada je kriza iza njih i kada se tim vratio na pravi put.

Jedan od retkih koji je indirektno prozvao ovu odluku uprave, bio je Kilijan Mbape, koji se ovim rečima oprostio od Tomasa Tuhela.

"Nažalost, to je zakon fudbala. Srećom, niko neće zaboraviti šta si ovde ostavio iza sebe. Ispisao si važan deo istorije kluba, hvala treneru", napisao je Mbape.

Ovo može da bude potencijalno loša uvertira za dolazak Maurisija Poketina, koji će najverovatnije tokom vikenda biti imenovan za novog trenera.

Već se pominje da bi Poketino za sobom povesti i Kristijana Eriksena, svog miljenika iz Totenhema, koji je nezadovoljan i sigurno napušta Inter.

Videćemo da li će se na Parku prinčeva ponovo stvoriti klanovi i da li će Poketino uspeti da ih ujedini...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Saturday, 26.12.2020
18:49

A ovde se pisalo da ga upravo Mbape ne voli...c,c,c...

avatar
Mangus
Saturday, 26.12.2020
10:34

U klubu kakav je PSZ ce uvek postojati klanovi. Veliki klubovi imaju zvezde ali ne trpe preveliki ego. U psz-u samo ego posotji.