Ne može Murinjo protiv sebe, nova otrovna strelica!

Autor: Boris Jovanović
petak 01.10.2021.
07:54
Izvor: Sportske.net

Murinjove stare navike...

Beta/Alfredo Falcone/LaPresse via AP
Beta/Alfredo Falcone/LaPresse via AP

Povezane vesti

U Rimu se i dalje priča o derbiju, Lacio je slavio, Roma i dalje tvrdi da je oštećena.

"Zaista smo neprijatno iznenađeni ponašanjem Rome. Oni ne prestaju da izmišljaju stvari i četiri dana posle derbija. Ako je neko oštećen to je Lacio, nije nam sviran čist penal, ali to su zaboravili", kaže direktor "L'Akvila" Igli Tare.

Nova otrovna strelica stigla je od Murinja.

"To je fudbal, u nedelju izgubiš od jednog malog tima, u četvrtak pobediš drugi", rekao je Portugalac nakon trijumfa protiv Zorje u Ligi Konferencija, koji mu je eto poslužio da uvredi gradskog rivala.

Ali, Sari ne naseda na to.

Upitan da prokomentariše Murinjove izjave, on je bio jasan.

"Poštujem Murinja, ne ulazim u igre pantomime. Može da misli šta god hoće, to je njegovo pravo", zaključio je Sari i napao ligu jer Lacio posle meča u Evropi i pobede protiv Lokomotive u četvrtak uveče, već u nedelju u takozvanom "matine" terminu od 12:30 gostuje u Bolonji.

"Ako ja ne razumem pravila to je ok, ali ako liga ne razume to je problem. Stavili su prvi mogući termin u nedelju, to je nedostatak poštovanja prema timovima koji predstavljaju Italiju u Evropi", kaže Sari čiji tim će imati manje vremena za oporavak nego da recimo igra u nedelju u večernjem terminu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke