Ne otpisujte Zidana, Real duplo jači u revanšu!

Autor: Milovan Longinov
sreda 28.04.2021.
09:15
Izvor: Sportske.net

Važan podsetnik posle remija u prvom meču.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Real Madrid i Čelsi remizirali su rezultatom 1:1 u prvom polufinalnom meču Lige šampiona, što znači da nas u revanšu očekuje spektakl.

Tomas Tuhel je još jednom pokazao da je taktički maestralan, da ume da igra lepo, ali i na rezultat, te da njegovi igrači u svakom trenutku znaju šta treba da rade.

Ipak, u revanšu ga čeka daleko teži posao, jer će Serhio Ramos, Fede Valverde i Ferlan Mendi sigurno biti spremni za ovaj meč, dok se očekuje da Eden Azar zauzme mesto startera umesto Vinisijusa Žuniora.

Ramos i Valverde su bili pozitivni na koronavirus, usput i lakše povređeni, ali su se oporavili i sigurno će biti spremni da igraju u Londonu. Isti slučaj je i sa Mendijem, koji se povredio pre desetak dana i planirano je da bude spreman za revanš sa Čelsijem. 

Ovo otvara mogućnost Zidanu da zaigra u svojoj omiljenoj formaciji 4-3-3, ali gde će Valverde ponovo odraditi ogroman posao po desnoj strani, kao "desno krilo". 

Takođe, sinoć se videlo koliko Marselo nema snage i da je defanzivno ispod nivoa Ferlana Mendija, koji je standardan čitave sezone. Jedino ostaje pitanje da li bi Ramos imao mesta, pošto Militao igra najbolji fudbal od kako je došao u Madrid, i sinoć je delovao odlično u tandemu sa Varanom.

No, kako su igrači Reala preumorni usled žestokog ritma i velikog broja  povreda, povratak trojice takvih igrača je ogroman plus pred tako važnu utakmicu. 

Čelsi dočekuje Real naredne srede u 21.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke