Nebitan remi Brajtona i Sitija, ali je ova golčina nešto što ne smete propustiti!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 24.05.2023.
22:55
Izvor: Sportske.net

Fantastičan pogodak obeležio meč.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Ne dozvoljavaju sebi opuštanje fudbaleri Mančester sitija i žele do samog kraja da pobede, ali su danas zaustavljeni od strane Brajtona.

Bilo je 1:1 u jednoj neizvesnoj utakmici koja, kada pogledate stanje na tabeli, nema značaj ni za jedne, ni za druge, pošto su "građani" obezbedili titulu, a Brajton učešće u Evropi. 

Foden je doveo goste u prednost u 25. minutu utakmice, bila je to sjajna akcija gostiju, dobra kontra preko Halanda koji je odradio veliki deo posla, na kraju nesebično pronašao Fodena koji je uspeo da pogodi za 0:1

U 38. minutu jedan od najlepših detalja ove sezone u Premijer ligi. 

Hulio Ensiso je postigao fantastičan gol, povukao je loptu, namestio se, šutirao sa oko 30 metara pravo u gornji desni ugao. Savršenstvo.

Domaći su bili nešto ofanzivniji tim danas, gosti su, ako izostavimo posed, bili manje konkretni pred golom.

Domaći su postigli gol u 44. minutu za 2:1, ali je on ubrzo poništen zbog ofsajda u kojem se našao Velbek, a postigli su i gosti jedan gol preko Halanda, kada je Norvežanin napravio faul pošto je povlačio svog protivnika za dres. 

Uglavnom, najrealniji rezultat, možda i očekivan, Mančester siti održava formu pred finala koja ih čekaju, a Brajton želi sezonu da završi na najbolji mogući način. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke