Neće Liverpul, hoće PSŽ? Salah u velikoj formi ima poziv iz Pariza!

Autor: Ivan Cvetković
subota 05.10.2024.
11:45
Izvor: Sportske.net

Egipćanin bi mogao da napusti Enfild na kraju sezone.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mohamed Salah (32) sezonu je započeo na sjajan način sa šest golova i pet asistencija u devet nastupa u svim takmičenjima.

Uprkos tome, sve se glasnije govori o njegovoj sudbini na Enfildu uzevši u obzir da mu aktuelni ugovor ističe na kraju sezone, dok se pregovori oko novog za sada ne naziru.

Engleski mediji prenose da situaciju želi da iskoristi Pari Sen Žermen koji mu je spremio trogodišnji ugovor ukoliko odluči da se preseli u Pariz.

Salah ima godišnja primanja u iznosu od 18.000.000 funti, što ne predstavlja nikakav problem za "svece" uprkos činjenici da će Egipćanin naredne sezone imati 33 pune godine.

On je imao primamljive ponude sa Bliskog istoka, spominjali su se klubovi i iz Saudijske Arabije, ali je fudbaler ipak odlučio da još uvek nije vreme da siđe sa glavne fudbalske pozornice.

Sa druge strane, Pari Sen Žermen je proteklog leta ostao bez najveće zvezde Kilijana Embapea, pa žele da angažuju fudbalera sličnog renomea, ali i kvaliteta u šta se Salah potpuno uklapa.

Liverpul je, šuška se, već pripremio zamenu za jednog od najboljih igrača u klupskoj istoriji, a više o tome možete pročitati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke