Neće po dobrom pamtiti današnji dan - Rajkoviću zatvoreno oko, a onda je primio četiri komada!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 08.11.2020.
17:11
Izvor: Sportske.net

Ipak, Rems nije poražen.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Sjajan meč u Lansu gde je domaći tim dočekao Rems našeg Predraga Rajkovića.

Pred sam početak meča na zagrevanju se povredio Rajković, bilo mu je zatvoreno oko, čak se videlo i krvarenje, ali je stao na gol i bio na njemu svih 90 minuta.

Lans je poveo sa 1:0 u 21. minutu preko Banze, a onda odlično drugo poluvreme. Kafaro je pogodio za goste u 47. minutu, a onda i Dia u 54. minutu za 1:2.

Usledio je jako čudan deo meča kada smo videli dva autogola, prvi u mreži Remsa pošto je Foket poslao loptu Rajkoviću u mrežu, a onda je dva minuta kasnije u 79. minutu Medina postigao autogol za 2:3.

U 81. minutu je bilo 2:4, Dia je fantastično prošao, kao Maradona, pokazao je u slavlju da je sve gotovo. Ipak, nije bilo tako, domaći preko Sotoke stižu do 4:4, prvo u 90. pa onda i minut kasnije.

Dali su još jedan gol, ali je poništen nakon VAR tehnologije koja je spasila Rems večeras.

Nant je savladao Lorijen sa 0:2 golovima Bambe i Blasa, Mec i Dižon su odigrali 1:1 (Jade 21' - Balde 13'), dok je Anže slavio u Nimu veoma ubedljivo, 1:5. Pereira i Bahoken su doveli goste u prednost od 2:0, a onda je Bahoken postigao još jedan u nastavku. Dioni je povisio na 0:4 u 82. minutu, a gol utehe za domaće postiže Kone.

Ipak, Kabo je taj koji je dokrajčio domaćina u 3. minutu nadoknade.

Inače, danas u 13 časova ekipa Bresta je savladala Lil sa 3:2 (Pjer-Gabriel 15', Pero 19', Kardona 42' - Jilmaz (p) 45+2', 57).


   
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke