Nećete verovati, ovako se Italijani klade na prvaka! Potpuno neočekivani ishod!

Autor: Boris Jovanović
utorak 09.08.2022.
09:13
Izvor: Sportske.net

Entuzijazam ili zaista imaju šansu?

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Za vikend počinje italijanska liga, u Italiji je izašla neverovatna statistika kada su u pitanju opklade na prvaka. To je malo pomerilo i kvote, u stvari ne baš malo. 

Verovali ili ne, svako drugi Italijan koji se kladio na prvaka je uplatio novac na Romu!

To je doprinelo da kvota na titulu Murinjovog tima bude gotovo prepolovljena, padne sa 15 na 8.50. Razlog je naravno Dibala, kao i još nekoliko pojačanja, plus naravno Murinjova "druga sezona". Može se reći da je verovatno i broj navijača Rome koji su se opkladili nošen euforijom veliki.

Jedini koji može da se meri sa Romom je Juventus. Dve godine su bez titule, još nisu završili kampanju pojačanja, ali su doveli Di Mariju i povređenog Pogbu, oko 30% ukupnih opklada na titulu prvaka ide na Juventus. Kvota u Italiji je sada 2.45. Interu i Milanu ne veruju, tačnije, po mnogima Inter ima najbolji tim, ali je kvota porasla na 2.50, sada su iza Juventusa, dok je šampion Milan na 4.00. Doveli su De Ketelara, ali je finansijska politika, odnosno budžet za plate sprečio Maldinija da bude aktivniji, ali to nije ništa novo, niti mora nešto da znači jer i prošle godine niko nije uzimao "Rosonere" za ozbiljno.

Napoli niko ne vidi u trci, zbog teškog prelaznog roka, pa je ispred njih, po broju opklada i Sarijev Lacio.

Kako stoje stvari na AdmiralBet?

Kvota na Inter je i dalje najmanja, 2.70, Juventus je na 2.80, Milan 4.70. Roma je ispred Napolija i u našoj omiljenoj kladionici, na Murinja i "Vučicu" kvota je na 9.00.

Sećate se verovatno kada smo savetovali da probate sa Romom ispred Napolija, tada je Napoli bio veliki favorit u odnosu na Romu, sada se sve okrenulo, u tom dvomeču Roma je favorit, 1.72.

U svakom slučaju na AdmiralBet proverite kvote, počinje za vikend, na sportske.net imaćete i odličnu najavu sezone, a kao i obično do detalja ćemo pratiti Seriju A.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke